Φαίνεται ότι το Galaxy Note 9 της Samsung πέρασε από την FCC

Είναι σίγουρο ότι η Samsung θα ξεκινήσει το Galaxy Note 9 κάποια στιγμή μέσα σε αυτό το έτος και σίγουρα νωρίτερα σε σχέση με το Galaxy Note 8. Η FCC μόλις δημοσίευσε μια καταχώρηση (μέσω της Droid Life) για ένα νέο τηλέφωνο της Samsung με τον αριθμό μοντέλου SM-N960F. Αυτός ο αριθμός είναι παρόμοιος με τους προηγούμενους αριθμούς μοντέλων στη σειρά Note, όπως το SM-N950 για το Note 8 και το SM-N930 για το Note 7.Το Galaxy Note 8 της Samsung ήταν καταχωρημένο στον ιστότοπο πιστοποίησης της FCC στις 31 Ιουλίου 2017. Επομένως, η εμφάνιση αυτού του νέου τηλεφώνου στις 25 Ιουνίου φαίνεται να δείχνει ότι το Note 9 έρχεται λίγο νωρίτερα από ότι ήρθε το Note 8 πέρυσι. Προηγούμενες φήμες ισχυρίστηκαν ότι το τηλέφωνο θα μπορούσε να ανακοινωθεί επίσημα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Τύπου Samsung Unpacked στην πόλη της Νέας Υόρκης στις 9 Αυγούστου, ακολουθούμενη από την πώληση του τηλεφώνου λίγες εβδομάδες αργότερα.

Το γράμμα "F" στο αναγνωριστικό δείχνει ότι το προϊόν που δοκιμάστηκε πρόσφατα είναι μια διεθνής παραλλαγή της επερχόμενης ναυαρχίδας Android που προοριζόταν να πωληθεί με το δικό της chip της Exynos 9810 της Samsung. Το NFC, το Bluetooth και η υποστήριξη για μια ευρεία ποικιλία ασύρματων ζωνών επιβεβαιώνονται ως μέρος του πακέτου.Το Galaxy Note 9 θα παρουσιάσει ένα βελτιωμένο στυλό S Pen και ένα τουλάχιστον εντελώς νέο χρώμα που λέγεται ότι θα ονομάζεται "Teddy Brown." Το βασικό μοντέλο της συσκευής αναμένεται να διατηρήσει τη διαμόρφωση μνήμης 6GB / 64GB του προκατόχου του και ενώ η πιο premium εκδοχή του μπορεί να φτάσει μέχρι και 512GB αποθηκευτικού χώρου και 8GB μνήμης RAM. Η εγκατάσταση διπλής κάμερας από το Galaxy Note 8 θα πρέπει επίσης να υπάρχει, ενισχυμένη ενδεχομένως με τουλάχιστον έναν φακό μεταβλητού ανοίγματος παρόμοιο με εκείνον που βρίσκεται στο πίσω μέρος του Galaxy S9 και του Galaxy S9 Plus της Samsung.

banner techfreaks  myviews banner 350x350

Source: FCC Via: Droid Life

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα