Το Redmi Note 5 θα έχει εγγραφή βίντεο 1080p / 60fps μετά την ενημέρωση σε MIUI 10

Παρόλο που η Xiaomi διαφημίζει το Redmi Note 5 ως "camera beast", το τηλέφωνο δεν περιλαμβάνει επιλογές για εγγραφή σε 4K ή σε 1080p σε 60fps. Αυτό φαίνεται να αλλάζει στην κινεζική έκδοση του MIUI 10 beta, όπως αναφέρουν οι XDA Developers.  Για να δείτε αυτή τη ρύθμιση οι ίδιοι μόλις αποκτήσετε το MIUI 10, θα πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις της προεπιλεγμένης κάμερας και να μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να δείτε την επιλογή αλλαγής της ποιότητας βίντεο.Με βάση το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης, εξακολουθείτε να έχετε τις επιλογές για εγγραφή βίντεο 1080p σε 30fps, βίντεο 720p σε 30fps και βίντεο 480p σε 30fps. Δεν γνωρίζουμε αν η ρύθμιση 1080p / 60fps χρησιμοποιεί ηλεκτρονική σταθεροποίηση εικόνας (EIS) για να αντιμετωπίσει το τρέμουλο στα χέρια κατά την εγγραφή βίντεο. Η ρύθμιση 1080p / 30fps χρησιμοποιεί το EIS, οπότε μπορεί να υπάρχει και για την νέα ρύθμιση.

Screenshot miui10 video

XDA Developers

Ωστόσο, δεν φαίνεται να υπάρχει επιλογή για καταγραφή σε 4K. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη ρύθμιση αν κάνετε root το Redmi Note 5, αν και το τηλέφωνο δεν το υποστηρίζει επίσημα. Αυτό είναι περίεργο, δεδομένου ότι ο Snapdragon 636 του Redmi Note 5 υποστηρίζει έως και 4K εγγραφή βίντεο σε 30fps.

Επίσης, λάβετε υπόψη ότι η ρύθμιση 1080p / 60fps βρέθηκε στο κινεζικό MIUI 10 ROM. Η ρύθμιση θα εμφανιστεί σύντομα και στην παγκόσμια ROM, οπότε περιμένετε για την αναβάθμιση.Το MIUI 10 ανακοινώθηκε το Μάιο και περιλαμβάνει ένα νέο μενού Recents, αυξημένο responsiveness, λειτουργία οδήγησης που σας επιτρέπει να εκδίδετε φωνητικές εντολές μέσω του Xiao AI φωνητικού βοηθού και ένα πλήθος βελτιώσεων του AI που θα κατανείμουν πόρους στις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε περισσότερο.

Οι χρήστες είδαν επίσης μικρότερες αλλαγές στο MIUI 10, όπως προεπιλεγμένα μονόχρωμα εικονίδια ειδοποίησης, επανασχεδιασμένα ρυθμιστικά έντασης ήχου και φωτεινότητας και μια λειτουργία πορτρέτου που βασίζεται σε λογισμικό για συσκευές μιας κάμερας.

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα