Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πρώτου Android Go Smartphone της Samsung γίνονται leaked online

Ορισμένες υποτιθέμενες τεχνικές προδιαγραφές του πρώτου smartphone Android Go της Samsung κυκλοφόρησαν online χτες, έχοντας ληφθεί από το tech blog TechieDrive. Η εικόνα που βλέπουμε παραπάνω δείχνει ότι η επερχόμενη συσκευή της Samsung θα ξεκινήσει ως μέρος του εμπορικού της σήματος Galaxy J, με την ίδια πληροφορία να ανακύπτει και τον περασμένο μήνα, αφού η εταιρία της Νότιας Κορέας έκανε trademark τον όρο "Galaxy J2 Core".Το μοντέλο SM-J260F που αναφέρθηκε από τη διαρροή είναι πιθανότατα μια διεθνής παραλλαγή του smartphone, ενώ η Samsung λέγεται ότι δοκιμάζει τα SM-J260G και SM-J260M σε ορισμένες αγορές, πιθανόν στο πλαίσιο προετοιμασίας για παγκόσμια κυκλοφορία.

Το smartphone θα διαθέτει μια οθόνη Super AMOLED 5.0 ​​ιντσών με άγνωστη ανάλυση και θα τροφοδοτείται από το δικό του Exynos 7570, ο οποίος έχει ένα σύστημα τεσσάρων πυρήνων με μέγιστη συχνότητα λειτουργίας 1.4GHz, σύμφωνα με την πρόσφατα Leaked φωτογραφία. Τα 16GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης αναφέρεται επίσης ως μέρος του πακέτου μαζί με 1GB μνήμης RAM, ενώ η τελευταία προδιαγραφή είναι η ελάχιστη έκπληξη γνωρίζοντας πλέον πως η πλατφόρμα Android Go της Google έχει σχεδιαστεί ειδικά για υλικό με μέγιστη μνήμη RAM 1.024MB.Η διαρροή που φαίνεται να έχει ιταλική προέλευση αναφέρει επίσης μια κάμερα 8-megapixel πίσω και μια 5-megapixel εμπρός, καθώς και μια μπαταρία 2.600mAh και Android 8.1 Oreo. Παρόλο που το Android Go δεν αναφέρεται απευθείας, το φύλλο προδιαγραφών και οι πρόσφατες αναφορές σχετικά με μια τέτοια συσκευή της Samsung υποδηλώνουν ότι το SM-J260F θα ξεκινήσει στο πλαίσιο του προγράμματος android one smartphone της Google.

Τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung j2 core

Εκτός από μια ελαφριά έκδοση του ίδιου του λειτουργικού συστήματος, το σύστημα Android Go περιλαμβάνει επίσης ανανεωμένες παραλλαγές των δημοφιλών εφαρμογών Google για κινητά όπως το YouTube και το Gmail. Είναι ακόμα ασαφές πότε η Samsung μπορεί να κυκλοφορήσει το, αν και είναι πιθανό να ανακοινωθεί αργά το καλοκαίρι. Εν τω μεταξύ, η εταιρεία με έδρα τη Σεούλ πρόκειται να παρουσιάσει την τελευταία της συσκευή τελευταίας τεχνολογίας Android, το πολυ-αναμενόμενο Galaxy Note 9, το οποίο φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει στις 9 Αυγούστου.

Source: TechieDrive

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα