Το εξαιρετικά λεπτό Asus Chromebook C223 γίνεται leaked πριν την ανακοίνωση του

Παρόλο που η Asus είναι πιο γνωστή για τα smartphones της και τους υπολογιστές που λειτουργούν με Windows, η εταιρεία στρέφεται και πάλι Chromebook όπως κάνει κατά καιρούς. Το Chromebook C223 φαίνεται να είναι η επόμενη μηχανή Chrome OS που διαρρέει μέσω της Νορβηγικής ιστοσελίδας λιανικής πώλησης POWER.Σύμφωνα με την καταχώρηση, το Chromebook C223 διαθέτει οθόνη 11,6 ιντσών με ανάλυση 1,366 x 768, επεξεργαστή διπλού πυρήνα Intel Celeron N3350 "Apollo Lake", 4GB μνήμης RAM και 32GB αποθήκευσης. Η οθόνη δεν λειτουργεί ως οθόνη αφής, αν και η επιλογή του επεξεργαστή σημαίνει ότι το μηχάνημα δεν περιλαμβάνει ανεμιστήρες.

asus chromebook c223 front

Παρόλο που οι εικόνες φαίνεται να δείχνουν ένα πλαίσιο αλουμινίου, αυτό είναι καθαρά αισθητικό σύμφωνα με τις πληροφορίες που σχετίζονται με τη συσκευή. Αντίθετα, η ASUS επέλεξε να χρησιμοποιήσει πλαστικά. Το Chromebook C223 φαίνεται πολύ λεπτό στις φωτογραφίες και ζυγίζει 1,23 κιλά. Υποθέτουμε επίσης ότι η συσκευή υποστηρίζει το Play Store από το κουτί, αν και η έλλειψη μιας οθόνης αφής μπορεί να κάνει τις εφαρμογές Android λίγο πιο δύσκολες στην χρήση τους.Όσον αφορά τις θύρες, το Chromebook C223 διαθέτει μία θύρα USB τύπου C, μία θύρα USB πλήρους μεγέθους, μία υποδοχή κάρτας microSD και μια υποδοχή ακουστικών στα αριστερά. Στα δεξιά, η συσκευή διαθέτει άλλη θύρα USB τύπου C.

Τέλος, το site ανέφερε ότι το Chromebook C223 θα πωλείται για 2.719 κορώνες (300 περίπου ευρώ). Η τιμή αυτή φαίνεται λίγο υψηλή για το συγκεκριμένο Chromebook. Εξακολουθεί να υπάρχει αφθονία πραγμάτων που δεν γνωρίζουμε για το Chromebook C223, όπως πότε θα ξεκινήσει η κυκλοφορία του, σε ποιες χώρες πρόκειται να πωληθεί και τι πωλήσεις τελικά αναμένεται να κάνει. Παρόλα αυτά, περιμένουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση από την Asus σύντομα.

banner techfreaks  myviews banner 350x350

 

Source: WinFuture

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα