Το ASUS ROG Phone εμφανίζεται στην ιστοσελίδα της Εταιρείας στις ΗΠΑ

Το ASUS ROG Phone ανακοινώθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα και η συσκευή μόλις εμφανίστηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ASUS στις ΗΠΑ. Αυτή η καταχώρηση επιβεβαιώνει ότι η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στις Η.Π.Α., η οποία είναι μια πληροφορία που δεν είχαμε μέχρι στιγμής, καθώς η ASUS δεν αποκάλυψε πραγματικά τις αγορές που θα κυκλοφορήσει η συσκευή ούτε την τιμολόγησή της μέχρι στιγμής.Εξακολουθεί να είναι άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει το τηλέφωνο στις ΗΠΑ και πόσο θα κοστίσει, αλλά η εταιρεία είπε ότι το τηλέφωνο ROG θα κυκλοφορήσει στο τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους (γενικά), οπότε είναι πιθανό  ότι θα το δούμε στις ΗΠΑ και πιθανότατα και στην Ευρώπη σε εκείνη την χρονική περίοδο.

Το ASUS ROG Phone, όπως πολλοί από εσάς ήδη γνωρίζετε, είναι το gaming smartphone της ASUS. Αυτή η συσκευή θα πρέπει να ανταγωνίζεται με τα smartphones των Razer, Nubia και Xiaomi και έχει σίγουρα ό, τι χρειάζεται για να το κάνει αυτό, τουλάχιστον στις προδιαγραφές στο χαρτί. Το ASUS ROG Phone έρχεται με κορυφαίες προδιαγραφές, και διαθέτει επίσης ένα αρκετά ενδιαφέρον σύστημα ψύξης, το οποίο ονομάζεται 'GameCool', και υποτίθεται ότι θα κρατήσει το Snapdragon 845 και άλλα εσωτερικά συστήματα να ψύχονται ανεξάρτητα από το πόσο παίζετε σε αυτό.Το ASUS ROG Phone έρχεται επίσης με έναν αρκετά ενδιαφέροντα σχεδιασμό και αρκετές λωρίδες LED στο πίσω μέρος, που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, αυτό είναι σίγουρο. Αυτό το smartphone δεν είναι ακριβώς bezel-less, αλλά τα bezels του δεν είναι τόσο παχιά, ειδικά δεδομένου ότι η ASUS συμπεριλαμβάνει στερεοφωνικά ηχεία σε αυτό το smartphone.Αυτό το smartphone διαθέτει μια οθόνη AMOLED FullHD + (2160 x 1080) 6 ιντσών, 8 GB μνήμης RAM και 128 GB ή 512 GB μη επεκτάσιμη αποθήκευση. Η συσκευή τροφοδοτείται από τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 845 64-bit, ενώ διαθέτει μπαταρία 4.000mAh που δεν μπορεί να αφαιρεθεί. 12 και 8-megapixel κάμερες περιλαμβάνονται στο πίσω μέρος της συσκευής, και μια κάμερα 8-megapixel μπορεί να βρεθεί στην μπροστινή πλευρά του τηλεφώνου. Αυτό το κινητό έχει επίσης τρεις ultrasonic ζώνες ευαίσθητες στην πίεση και συνοδεύεται από το Android 8.1 Oreo από το κουτί, με το UI της ASUS ROG Gaming.

Source: ASUS

banner techfreaks  myviews banner 350x350  

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα