Νέο τηλέφωνο Samsung στην TENAA: ένα Galaxy S9 Plus Lite με κάμερες υψηλής ανάλυσης;

Πριν από μερικούς μήνες, εντοπίσαμε μια αρκετά ενδιαφέρουσα παραλλαγή Galaxy S9 στην ιστοσελίδα τηλεπικοινωνιών της Κίνας TENAA. Το τηλέφωνο (αριθμός μοντέλου SM-G8850) ήταν σχεδόν πανομοιότυπο με το S9, αλλά προσέφερε μια κάθετη ρύθμιση διπλής κάμερας τύπου iPhone X.Τώρα, ένα άλλο τηλέφωνο Samsung με έμπνευση flagship εμφανίστηκε στην TENAA και μοιάζει πολύ με μια μεγαλύτερη έκδοση της συσκευής που εντοπίσαμε τον Απρίλιο. Το τηλέφωνο (αριθμός μοντέλου SM-G8855) προσφέρει παρόμοιο περίβλημα διπλής κάμερας σε σύγκριση με την προηγούμενη συσκευή με αντιστοίχιση φακών 24MP και 16MP. Στο μπροστινό μέρος, η φωτογραφική μηχανή 8MP του Galaxy S9 Plus έχει αντικατασταθεί για ένα shooter selfie 24MP.

Φυσικά, τα megapixels δεν είναι ίδια (ειδικά σε χαμηλό φωτισμό), οπότε αναρωτιόμαστε τι σχεδιάζει η εταιρεία. Η Samsung θα μπορούσε να χρησιμοποιεί pixel-binning για να παρέχει καλύτερης ποιότητας φωτογραφίες σε χαμηλότερη ανάλυση ή να αξιοποιεί τις πίσω κάμερες υψηλότερης ανάλυσης για καλύτερη απόδοση.

Ένα Galaxy S9 Plus Lite;

Η καταχώρηση της TENAA παρουσιάζει επίσης μερικές ακόμα λεπτομέρειες, όπως επεξεργαστή octa-core (2.2Ghz ή 1.8Ghz), 64GB επεκτάσιμη αποθήκευση και 4GB μνήμης RAM. Η χαμηλότερη ταχύτητα ρολογιού (η κορυφαία μάρκα Exynos 9810 κορυφώνεται στα 2.8Ghz) υποδηλώνει ότι κοιτάζουμε ένα τηλέφωνο μεσαίας εμβέλειας και όχι ένα ακουστικό κορυφαίας ποιότητας.

Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια οθόνη 2,280 x 1.080 AMOLED (κάτω από την κορυφαία ανάλυση 2.960 x 1.440), μια μπαταρία 3.700mAh (ελαφρώς μεγαλύτερη από το Galaxy S9 Plus), μια υποδοχή ακουστικών και έναν ανιχνευτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Το καλύτερο από όλα, ο σαρωτής απέχει πολύ από τη ρύθμιση της διπλής κάμερας, οπότε δεν πρέπει να αγγίζετε τυχαία τους φακούς.Δεν υπάρχει καμία λέξη σχετικά με τη διαθεσιμότητα και την τιμολόγηση, αλλά δεν είναι ασυνήθιστο για τη Samsung να ξεκινήσει συγκεκριμένες παραλλαγές των κύριων ναυαρχίδων της. Πιο πρόσφατα, η εταιρεία ξεκίνησε το Galaxy S Light Luxury στην Κίνα, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα Galaxy S8 Lite σε όλα εκτός από το όνομα.

 

banner techfreaks  myviews banner 350x350  

fb techfreaks youtube techfreaks