Το Moto C2 χτυπά το FCC: Τα χαρακτηριστικά δείχνουν ένα Android Go smartphone

Λίγο πριν από ένα μήνα, είδαμε τις πρώτες υποτιθέμενες προδιαγραφές του Moto C2 και του C2 Plus. Τώρα, μια καταχώρηση στην FCC, που εντοπίστηκε από τον Nashville Chatter, έδωσε μερικές ακόμη εμφανείς λεπτομέρειες.Η καταχώρηση για μια από τις συσκευές (αριθμός μοντέλου XT-1920) δείχνει ένα τηλέφωνο με 1GB μνήμης RAM και 16GB αποθήκευσης. Αυτό ταιριάζει με μερικά Android Go τηλέφωνα, όπως το Alcatel 1X εξοπλισμένο παρόμοια. Μπορείτε να περιμένετε ότι αυτή η νέα συσκευή Moto θα τρέχει ένα ελαφρύ παιχνίδι της Google στο Android ή πιο ελαφριές εφαρμογές.

Η καταχώρηση της FCC μας δίνει μια ματιά στο πίσω μέρος του Moto C2, που δείχνει μια ενιαία κύρια κάμερα. Όσοι θέλουν ένα κινητό τηλέφωνο με διπλή κάμερα θα χρειαστεί πιθανώς να εξοικονομήσουν χρήματα για την οικογένεια Moto G6. Το τηλέφωνο φαίνεται επίσης να έχει αναλογία οθόνης 16: 9, το οποίο θα συμφωνήσει με προηγούμενες διαρροές.Δεν είναι σαφές εάν αυτή η καταχώρηση ισχύει για το Moto C2, το C2 Plus ή και για τις δύο συσκευές, αλλά είναι σίγουρα σύμφωνη με την οικογένεια Moto C. Ωστόσο, η μπαταρία των 2.000mAh / 2,120mAh που αναφέρεται σε μία από τις αναφορές, δείχνει ότι ίσως είναι το βασικό μοντέλο Moto C2 (το μοντέλο Plus πέρυσι διπλασίασε την χωρητικότητα στα 4.000mAh).

Σύμφωνα με τις εικόνες του προηγούμενου μήνα, το Moto C2 θα προσφέρει αναλογία οθόνης 16: 9, σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων (για το μοντέλο Plus), υποδοχή ακουστικών, συνδεσιμότητα microUSB και φλας selfie.

Το αρχικό Moto C προσέφερε Mediatek quad-core, 1GB μνήμης RAM (2GB μνήμη RAM για την έκδοση Plus), 5MP κύρια κάμερα (8MP για το Moto C Plus), μέχρι 16GB αποθήκευσης και 2MP selfie camera. Έτσι αναμένετε ελαφρώς αναβαθμισμένες προδιαγραφές για τα νέα τηλέφωνα, αλλά όχι αρκετά στο επίπεδο της νέας οικογένειας Moto E5. 

banner techfreaks  myviews banner 350x350  

 

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα