Η τελευταία ενημέρωση του OnePlus 6 επιδιορθώνει ορισμένα σφάλματα και κλείνει την ευπάθεια του bootloader

Οι ιδιοκτήτες του OnePlus 6 θα πρέπει να γνωρίζουν μια ακόμα ενημερωμένη έκδοση λογισμικού η οποία θα είναι σύντομα διαθέσιμη για το τηλέφωνο. Το OxygenOS 5.1.7. update (μέσω του Android Police) διορθώνει κάποια σφάλματα, αλλά επίσης κλείνει μια ευπάθεια του bootloader που ανακαλύφθηκε πρόσφατα.Το ζήτημα αναφέρθηκε για πρώτη φορά από τον ερευνητή ασφαλείας Jason Donenfeld. Βρήκε ότι το OnePlus 6 θα μπορούσε να εκκινήσει μια τροποποιημένη εικόνα, ακόμα και μία η οποία παρακάμπτει τα κανονικά χαρακτηριστικά προστασίας του bootloader. Το αρχείο καταγραφής αλλαγών για τη νέα ενημερωμένη έκδοση του OxygenOS 5.1.7 δείχνει ότι περιλαμβάνει μια ενημέρωση κώδικα για αυτό το πρόβλημα του bootloader. Έχει επίσης μια σειρά από άλλες διορθώσεις και βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένης μίας που καθορίζει ένα ζήτημα ρύθμισης του χρονοδιαγράμματος που βρίσκεται στη λειτουργία Do Not Disturb του τηλεφώνου.

Η OnePlus έχει επίσης τραβήξει την παλαιότερη ενημέρωση του OxygenOS 5.1.6, η οποία περιελάμβανε νέα χαρακτηριστικά, όπως η προσθήκη λειτουργίας πορτρέτου για την μπροστινή κάμερα του OnePlus 6. Όλα τα νέα χαρακτηριστικά αυτής της ενημέρωσης περιλαμβάνονται επίσης στη νέα έκδοση του OxygenOS 5.1.7.

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα