Τα Huawei P20 και P20 Pro έχουν πουλήσει 6 εκατομμύρια συσκευές από την κυκλοφορία τους τον Μάρτιο

Η κυκλοφορία των Huawei P20 και P20 Pro προφανώς ήταν επιτυχημένη για τον μεγαλύτερο κατασκευαστή smartphone της Κίνας. Η εταιρεία αποκάλυψε αυτή την εβδομάδα ότι οι αποστολές smartphones της σειράς P20 έφτασαν το ορόσημο των 6 εκατομμυρίων μονάδων από τότε που τα τηλέφωνα ανακοινώθηκαν για πρώτη φορά στα τέλη Μαρτίου.Σύμφωνα με το South China Morning Post, οι αριθμοί αποστολών αποκαλύφθηκαν από τον Kevin Ho, πρόεδρο της επιχείρησης τηλεφωνίας της Huawei, κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας που έδωσε αυτή την εβδομάδα στην CES Asia στη Σαγκάη. Πρόσθεσε ότι οι αποστολές των τηλεφώνων της Huawei αυξήθηκαν κατά 81% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο των 10 εβδομάδων το 2017, όταν η εταιρεία ξεκίνησε τη σειρά Huawei P10. Οι αποστολές στην Κίνα αυξήθηκαν κατά 63%, ενώ σημειώνουν άνοδο 150 τοις εκατό εκτός αυτής της χώρας.

Ο Ho έκανε λόγο για την επιτυχία της γραμμής P20 στην τριπλή πίσω κάμερα στο P20 Pro. Είπε ότι οι προσπάθειες της εταιρείας να προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις φωτογραφιών και φωτογραφικών μηχανών "έχουν ωθήσει τις αποστολές του P20 τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό".Η Huawei είχε ήδη επεκτείνει τις αποστολές των smartphones της στην Ευρώπη πριν από την έναρξη της σειράς P20. Σύμφωνα με την ερευνητική εταιρεία Canalys, οι αποστολές smartphones της Huawei στην Ευρώπη αυξήθηκαν κατά 38,6% το πρώτο τρίμηνο του 2018. Αυτό συγκρίνεται με μείωση των αποστολών κατά 15,4% και 5,4% από την Samsung και την Apple, αντίστοιχα, την ίδια χρονική περίοδο στην Ευρώπη.

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα