Το update του honor 10 προσθέτει την εφαρμογή Party Mode, και προσαρμογές της φωτογραφικής μηχανής και των δακτυλικών αποτυπωμάτων

Για να μην συγχέεται με το Honor View 10, το Honor 10 έλαβε σήμερα μια ενημερωμένη έκδοση λογισμικού που εισάγει την εφαρμογή Party Mode, αρκετές βελτιώσεις και πολλά άλλα. Ξεκινώντας από την εφαρμογή, το Party Mode χρησιμοποιεί το NFC για να συνδέσει πολλά τηλέφωνα το ένα με το άλλο και οι συσκευές να παίξουν ταυτόχρονα το ίδιο τραγούδι.Η ιδέα είναι οι συσκευές να λειτουργούν ως ενιαίος ήχος, παρόλο που το μονοφωνικό ηχείο του Honor 10 μπορεί να κάνει την Party Mode λίγο άσχημη σε parties και συναντήσεις. Το View Honor 10 έλαβε επίσης την εφαρμογή Party Mode μέσω ενημέρωσης λογισμικού, οπότε δεν γνωρίζουμε αν αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε τις συσκευές Honor 10 και Honor View 10 μεταξύ τους μέσω της εφαρμογής.

Η ενημερωμένη έκδοση λογισμικού περιελάμβανε επίσης βελτιώσεις για τη λειτουργικότητα της φωτογραφικής μηχανής AI στην προεπιλεγμένη εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής. Μόλις εντοπιστεί το τοπίο, η AI Camera εμφανίζει ένα μήνυμα κειμένου που υποδεικνύει το εφέ φωτογραφίας. Η έλλειψη οποιασδήποτε ευελιξίας με τη διαδικασία αναγνώρισης της σκηνής ήταν κάτι που είχαμε παρατηρήσει στο Honor 10, οπότε είναι καλό να δούμε την Honor να βελτιώνει κάπως αυτό το σημείο.Ακόμη και η διαδικασία ξεκλειδώματος δακτυλικών αποτυπωμάτων της Honor 10 πήρε βελτίωση. Το τηλέφωνο τώρα ανιχνεύει πόσο συμβατό είναι το τρέχον αποτύπωμα και σας ζητά να το διαγράψετε και να το αντικαταστήσετε αν είναι απαραίτητο. Αυτό θα είναι χρήσιμο για εκείνες τις στιγμές, όταν ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων μπορεί να έχει πρόβλημα να αναγνωρίσει το αποτύπωμα σας από συγκεκριμένες γωνίες.

Άλλα σημαντικά θέματα περιλαμβάνουν ένα νέο θέμα και ζωντανή ταπετσαρία, η εφαρμογή HiCare που βρίσκεται τώρα στην αρχική οθόνη αντί του φακέλου Εργαλεία, βελτιωμένες διαδικασίες κατανάλωσης ενέργειας για εκτεταμένη χρήση και την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Μαΐου 2018.Η ενημέρωση θα φτάσει ως COL-L29 8.1.0.120 και θα κάνει το ήδη εντυπωσιακό Honor 10 πολύ καλύτερο.

fb techfreaks youtube techfreaks