Η UMIDIGI προσφέρει 5 λόγους για τους οποίους θα πρέπει να αγοράσετε το UMIDIGI Z2

Η UMIDIGI μας έδωσε πέντε κύριους λόγους για τους οποίους οι καταναλωτές μπορεί να θέλουν να θεωρούν το τελευταίο smartphone της εταιρείας, το UMIDIGI Z2, ως το επόμενο smartphone τους.Η πρώτη από αυτές είναι η οθόνη. Δεδομένου ότι η οθόνη αυτής της συσκευής έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι όσο το δυνατόν πληρέστερη, λόγω της συμπερίληψης αναλογίας διαστάσεων 19: 9. Αυτό, μαζί με το συνολικό μέγεθος του τηλεφώνου, έχει ως αποτέλεσμα μια οθόνη μεγέθους 6.2 ιντσών, μαζί με ανάλυση 2246 x 1080, αναλογία οθόνης προς το σώμα περίπου 90% και ανώτερη χρωματική γκάμα - σε σύγκριση με προηγούμενα μοντέλα. Όλα αυτά χωρίς να αναφέρουμε την εγκοπή που περιλαμβάνεται.

Untitled 2 camera front

Το δεύτερο αξιοσημείωτο σημείο, σύμφωνα με την UMIDIGI, είναι η ποικιλία των επιλογών χρωμάτων που προσφέρονται, και ειδικότερα η ένταξη ενός Color Gradient Twilight, το οποίο φαίνεται να προσφέρει μια πιο ελκυστική και εντυπωσιακή επιλογή. Εκτός από το χρώμα Gradient Twilight, άλλες νέες επιλογές χρώματος περιλαμβάνουν το Twilight Black και το Phantom. Φυσικά, υπάρχει πάντα το πρότυπο μαύρο μοντέλο για όσους αναζητούν κάτι λίγο πιο διακριτικό.Ο τρίτος λόγος είναι οι δυνατότητες της κάμερας, καθώς το UMIDIGI Z2 είναι εξοπλισμένο με μια διπλή πίσω κάμερα που αποτελείται από μια κάμερα 16-megapixel μαζί με μια δευτερεύουσα φωτογραφική μηχανή 8 megapixel. Σύμφωνα με την UMIDIGI, το combo της κάμερας έχει βελτιωθεί σημαντικά με διάφορες βελτιστοποιήσεις που έχουν ως αποτέλεσμα καλύτερη κάμερα συνολικά κατά "περισσότερο από 200%".

Εάν όλα αυτά δεν ήταν αρκετά, στο μπροστινό μέρος της συσκευής υπάρχει μια άλλη εγκατάσταση διπλής κάμερας, η οποία αποτελείται επίσης από μια σύνθετη φωτογραφική μηχανή 16 megapixel και 8 megapixel. Ακολουθούν οι δυνατότητες φόρτισης των δύο συσκευών μαζί με τη γενική υποστήριξη παγκόσμιας μπάντας που προσφέρεται. Το UMIDIGI συγκεντρώνει τα δύο μαζί, ως έναν από τους λόγους που τονίζουν τα οφέλη του τηλεφώνου για όσους ταξιδεύουν συχνά. Εκτός από τις 36 υποστηριζόμενες παγκόσμιες ζώνες και υποστήριξη 4G VoLTE, το UMIDIGI Z2 διαθέτει επίσης υποστήριξη γρήγορης φόρτισης που επιτρέπει πλήρη φόρτιση σε περίπου 80 λεπτά. Αν και η μπαταρία από μόνη της έχει σχεδιαστεί για να είναι επαρκής για μία ολόκληρη ημέρα χρήσης χάρης στη συμπερίληψη χωρητικότητας 3.850 mAh.Ο τελευταίος λόγος που η εταιρεία προσφέρει ως κύριο λόγο για τον οποίο μπορεί να θέλετε να εξετάσετε το UMIDIGI Z2 είναι πιθανό να είναι ένας από τους πιο ελκυστικούς είναι η τιμή. Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα τηλέφωνο που πωλείται στο Gearbest μόλις 260.99 €. Η τιμή όπως υποστηρίζει η UMIDIGI είναι πολύ χαμηλότερη από άλλα smartphones που διαθέτουν παρόμοιες προδιαγραφές και χαρακτηριστικά. 

Βρείτε το UMIDIGI Z2 στο GearBest

 

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα