Ίσως έγινε leaked στο διαδίκτυο ένα πρωτότυπο του Google Pixel 3

Χθες το βράδυ, ένα μέλος του φόρουμ XDA Developers, ο meraz9000, δημοσίευσε δύο υποτιθέμενες εικόνες μιας συσκευής Google Pixel 3. Παρόλο που δεν έχουμε τρόπο να υποστηρίξουμε αν πρόκειται για το Pixel 3, οι εικόνες φαίνεται να έχουν μια βάση. Παρόλο που οι εικόνες θα πρέπει να ληφθούν με μεγάλη προσοχή, η εν λόγω συσκευή έχει όλα τα φημολογούμενα χαρακτηριστικά που μαθαίνουμε σχετικά με τις μελλοντικές καταχωρήσεις στη γραμμή Pixel, συμπεριλαμβανομένης της κωδικής ονομασίας "crosshatch." Δείτε τις εικόνες παρακάτω:pixel 3 leaks

Τι μπορούμε να καταλάβουμε από αυτές τις εικόνες; Το πιο προφανές πράγμα που μπορείτε να δείτε είναι η εγκοπή στην κορυφή της οθόνης, την οποία έχουμε ήδη ακούσει. Από τις τρέχουσες φήμες, η εγκοπή θα πρότεινε ότι πρόκειται για το Google Pixel 3 XL. Ωστόσο, είναι δύσκολο να το πούμε με βεβαιότητα. Μπορείτε επίσης να βλέπετε ξεκάθαρα τα διπλά ηχεία που βλέπουν στο μπροστινό μέρος.

Υπάρχει επίσης μια ρύθμιση διπλής κάμερας στο μπροστινό μέρος. Μήπως αυτό σημαίνει ότι η καλύτερη τεχνολογία ξεκλειδώματος προσώπου έρχεται στη γραμμή Pixel για να ανταγωνιστεί την Apple; Αυτό μάλλον φαίνεται από αυτή την εικόνα.Στο πίσω μέρος, βλέπουμε ότι η συσκευή διαθέτει μόνο έναν φακό κάμερας, γεγονός που υποδηλώνει ότι η Google υπονομεύει την τρέχουσα τάση διπλών καμερών. Ωστόσο, οι κάμερες με ένα μόνο φακό του Google Pixel 2 και του Google Pixel 2 XL αναφέρονται συχνά ως μερικές από τις καλύτερες, οπότε η Google ίσως δεν πιστεύει ότι είναι απαραίτητη η διπλή κάμερα στο πίσω μέρος.

Υπάρχει επίσης ένας νέος αισθητήρας δίπλα στο φακό της κάμερας, μεταξύ του φακού και του φλας. Τι είναι αυτό? Φαίνεται πολύ μικρό για να είναι ένας μετρητής καρδιακών παλμών ή κάτι τέτοιο.Μπορεί αυτό να είναι όντως το νέο Pixel 3 της Google; Μπορεί.... αν και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι γι αυτό θα περιμένουμε καθώς τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν σίγουρα περισσότερα leaks από το νέο smartphone.

fb techfreaks youtube techfreaks