Αυτά τα τηλέφωνα Xiaomi θα λάβουν λειτουργία πορτρέτου μονής φωτογραφικής μηχανής στο MIUI 10

Η Xiaomi αποκάλυψε το Redmi Y2 (aka Redmi S2) στην Ινδία σήμερα, δίνοντας επίσης στους χρήστες ανά τον κόσμο μια γεύση από το MIUI 10. Η εταιρεία παρουσίασε την ενημέρωση του λογισμικού με την κυκλοφορία του Mi 8 στην Κίνα, αλλά έχει μερικές περισσότερες λεπτομέρειες αυτή τη φορά, συμπεριλαμβανομένης μιας λίστας τηλεφώνων που θα λάβουν λειτουργία πορτρέτου μονής κάμερας.Η νέα λειτουργία σημαίνει ότι οι χρήστες δεν χρειάζονται εγκατάσταση διπλής κάμερας για να τραβήξουν αυτά τα δημοφιλή πορτρέτα. Αντίθετα, η Xiaomi λέει ότι ανέπτυξε αλγόριθμους που εκπαιδεύτηκαν σε περισσότερες από 100.000 φωτογραφίες.

Τα τηλέφωνα που έχουν οριστεί για λήψη πορτραίτων και στις δύο εμπρός και πίσω κάμερες είναι το Mi Mix 2, Mi 5s / Mi 5s Plus, Mi 5, Mi Note 2, Mi Max, Mi Max 2, Redmi Note 4 (Ινδία), Redmi Note 4X, Redmi Note 3, Redmi 5 και Redmi 4 / 4X. Η εταιρεία λέει ότι περισσότερες συσκευές θα είναι συμβατές "σύντομα", αλλά δεν δίνουν λεπτομέρειες.

Τι άλλο φέρνει το MIUI 10;

miui 10 tweaks

Η Xiaomi χρησιμοποίησε το λανσάρισμα του Redmi Y2 για να αποκαλύψει μερικές ακόμα προσθήκες του MIUI 10. Θα έχει tweaked ρυθμιστές φωτεινότητας και ήχου (όπως φαίνεται στην εικόνα από πάνω). Αλλά είναι οι ήχοι που εμπνέονται από τη φύση που τράβηξαν την προσοχή στη νέα ενημέρωση.

Με την πρώτη ματιά, φαίνεται έντονα εμπνευσμένη από το θέμα TouchWiz του Galaxy S4 της Samsung. Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία δίνει παραδείγματα των ήχων σταγονιδίων για ειδοποιήσεις και τον ήχο της άμμου κατά τη διαγραφή σημειώσεων. Οι διαδοχικές ειδοποιήσεις θα παίξουν ελαφρώς διαφορετικούς ήχους εμπνευσμένους από τη φύση, δίνοντας ένα ρυθμό των ειδών. 

Οι ήχοι της φύσης επεκτείνονται και στην εφαρμογή χρονοδιακόπτη, καθώς μπορείτε να επιλέξετε να παίζετε συγκεκριμένους ήχους (δάσος, νύχτα, παραλία, ψιλόβροχο, φωτιά) κατά τη διάρκεια μιας αντίστροφης μέτρησης.Όσον αφορά την ημερομηνία έναρξης, η εταιρεία αναφέρει ότι θα ξεκινήσει από τα μέσα Ιουνίου. Τα τηλέφωνα που έχουν οριστεί για το MIUI 10 είναι: Mi Mi 2, Mi 6, Mi 5s / 5s Plus, Mi 5, Mi 4, Mi 3, Mi Note 2, Mi Max, Mi Max 2, Redmi Note 5 Redmi Note 5 Pro, Redmi Note 5Α, Redmi Note 5Α Prime, Redmi Note 4 / 4Χ, Redmi Note 4 (TW), Redmi Note 3, Redmi 5, Redmi 5Α, Redmi 4/4Α, Redmi 3S, Redmi Y2, Redmi Y1 Lite και Redmi Y1.

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα