Το μοντέλο Silk White OnePlus 6 εξαντλήθηκε σε λιγότερο από μία μέρα

Το OnePlus εγκαινίασε μια περιορισμένη έκδοση του OnePlus 6 το Silk White την Τρίτη 5 Ιουνίου και αποδείχθηκε ότι τελικά είχε μεγάλη ζήτηση. Το ειδικό μοντέλο εξαφανίστηκε από τα εικονικά ράφια των καταστημάτων σε λιγότερο από 24 ώρες, τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στην Ευρώπη. Το ίδιο ισχύει και για τα ασύρματα ακουστικά OnePlus Bullets Wireless, τα οποία εξίσου πωλούνται εντός του ίδιου χρονικού πλαισίου με το Silk White OnePlus 6.

 Σε αντίθεση με τις άλλες διαθέσιμες επιλογές χρώματος, το Silk White OnePlus 6 ήρθε με μαργαριτάρι λευκή ματ επίστρωση αντί για την γυαλιστερή του μοντέλου Mirror Black ή το μαύρο ματ σχέδιο του Midnight Black OnePlus 6. Επιπλέον, η ειδική έκδοση του Silk White έρχεται και με λεπτές χρυσές λεπτομέρειες που διακοσμούν το λογότυπο, το μεταλλικό πλαίσιο και τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της συσκευής.

Τα bezels είναι ακόμα μαύρα, όπως συμβαίνει με τα κανονικά μοντέλα OnePlus 6, ενώ οι προδιαγραφές παραμένουν αμετάβλητες, αν και η έκδοση Silk White ήταν διαθέσιμη σε μία διαμόρφωση με 8GB μνήμης RAM και 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, αξίας 569 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι το OnePlus 6, ανεξάρτητα από την επιλογή χρώματος ή την ειδική έκδοση, διαθέτει οθόνη 6,28 ιντσών με ανάλυση 2.280 x 1.080 pixel και αναλογία διαστάσεων 19: 9, επεξεργαστή Snapdragon 845, διπλή ρύθμιση πίσω κάμερας ενός αισθητήρα 20-megapixel και ενός 16-megapixel, μια κάμερα μπροστά 16 megapixel, και μια μπαταρία 3.300 mAh. Όσον αφορά το λογισμικό, το smartphone τρέχει το δικό του Oxygen OS του OnePlus με βάση το Android 8.1 Oreo της Google, προσφέροντας μια ομαλή εμπειρία.Οι λευκές εκδόσεις Silk White OnePlus 6 τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες δείχνουν ότι το διαθέσιμο απόθεμα έχει εξαντληθεί εντελώς, γεγονός που δείχνει ότι η OnePlus ενδέχεται να έχει υποτιμήσει τη ζήτηση για αυτήν την περιορισμένη έκδοση. Παρόλα αυτά, όσοι δεν κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους την συσκευή αυτή τη φορά θα έχουν άλλη μια ευκαιρία αρκετά σύντομα, καθώς η OnePlus σχεδιάζει να ανεφοδιάσει το απόθεμα στις 12 Ιουνίου. Τα ασύρματα ακουστικά OnePlus Bullets Wireless, εν τω μεταξύ, πωλούνται ακόμα ταχύτερα από το smartphone, και θα πρέπει να επανέλθει σε απόθεμα αρκετά σύντομα. Όταν ρωτήθηκε στο Twitter πόσο καιρό χρειάστηκε να βγουν εκτός αποθέματος τα ασύρματα ακουστικά Bullets, ο συνιδρυτής της OnePlus Carl Pei είπε ότι χρειάστηκαν μόνο τρία λεπτά.

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα