Το LG Q Stylus είναι εδώ, μια εναλλακτική mid-range λύση του Galaxy Note 8

Η LG μόλις ανακοίνωσε το LG Q Stylus, μια συσκευή μεσαίας κατηγορίας που χρησιμοποιεί γραφίδα τύπου Samsung Galaxy Note. Σύμφωνα με την LG, θα κυκλοφορήσει τη συσκευή σε περιορισμένη βάση αυτό το μήνα στη Βόρεια Αμερική και την Ασία, πριν από μια ευρύτερη κυκλοφορία στο τρίτο τρίμηνο. Η συσκευή είναι το τελευταίο τηλέφωνο από την LG που διαθέτει γραφίδα, το τελευταίο πριν από αυτό ήταν το LG Stylo 3 από το 2017.Η γραφίδα έχει πολλά παρόμοια χαρακτηριστικά με εκείνα του Galaxy Note 8. Η LG λέει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κρατάει σημειώσεις με την οθόνη απενεργοποιημένη, να επεξεργάζεται τις εικόνες και τα βίντεο που έχουν τραβήξει και να δημιουργεί GIF. Η τελευταία συσκευή διαθέτει για άλλη μια φορά το σύστημα "palm rejection" της LG που μπορεί να βρει τη διαφορά ανάμεσα σε μια σκόπιμη επαφή με μια γραφίδα και μια τυχαία επαφή με την παλάμη σας.

Το smartphone διαθέτει οθόνη 6,2 ιντσών FHD Plus με αναλογία 18: 9, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει αρκετός χώρος για να κρατάτε σημειώσεις. Παρά τη γραφίδα και τη μεγάλη οθόνη, ωστόσο, αυτή η συσκευή δεν είναι εδώ για να ανταγωνιστεί απευθείας τη σειρά Note της Samsung. Αντίθετα, αναμένεται να προσφέρει λειτουργικότητα γραφικών για τους χρήστες με χαμηλότερο προϋπολογισμό (η LG δεν έχει συζητήσει πόσο θα κοστίσει η συσκευή ακόμα, αλλά δεδομένης της ιστορίας των προδιαγραφών και των σειρών, είναι πιθανό να είναι μικρότερη από τα χρήματα που κοστίζει το Note 8).Στην πραγματικότητα, η συσκευή είναι πολύ παρόμοια με το mid-range LG Q7 που παρουσίασε πρόσφατα η LG. Έχει το ίδιο σχέδιο με μικρές επάνω και κάτω στεφάνες και πολύ παρόμοιες προδιαγραφές.

Όπως και το LG Q7, το Q Stylus θα κυκλοφορήσει σε τρία ελαφρώς διαφορετικά μοντέλα: το LG Q Stylus Plus, το μέσο LG Q Stylus και το LG Q Stylus Alpha.

Η κύρια διαφορά μεταξύ των συσκευών είναι ότι το Q Stylus Plus συνοδεύεται από μνήμη RAM 4GB και αποθήκευση 64GB αντί της μνήμης RAM 3GB και αποθήκευσης 32GB που βρίσκεται στις άλλες δύο συσκευές. Η άλλη διαφορά είναι ότι το LG Q Stylus Alpha έχει κάμερα 13MP σε σχέση με τα 16MP που βρίσκεται στα άλλα δύο.Το LG Q Stylus θα έχει επεξεργαστή Octa-Core 1,5 GHz ή 1.8 GHz, IP68 για αντοχή σε σκόνη και νερό, συνδεσιμότητα USB Type-C, οπτικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, μπαταρία 3.300 mAh.

Ουσιαστικά, αν θέλετε συσκευή με γραφίδα, αλλά δεν θέλετε ένα ακριβό Galaxy Note 8 ή έναν από τους προκατόχους του, το LG Q Stylus θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή όταν κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το μήνα.

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα