Η Fitbit έστειλε πάνω από 1 εκατομμύριο smartwatches Versa σε λιγότερο από δύο μήνες

Η Fitbit ανακοίνωσε ότι έστειλε περισσότερα από ένα εκατομμύριο smartwatches Fitbit Versa από τότε που η συσκευή έγινε διαθέσιμη στις 16 Απριλίου. Επίσης, δήλωσε ότι πάνω από 2,4 εκατομμύρια χρήστες έχουν ήδη χρησιμοποιήσει το χαρακτηριστικό παρακολούθησης της υγείας γυναικών που εισήγαγε τον περασμένο μήνα.Τόσο το νέο ρολόι όσο και το νέο χαρακτηριστικό φαίνονται να αποτελούν μέρος μιας προσπάθειας της εταιρείας να συμβάλει στη διάθεση της συσκευής σε ένα ευρύτερο κοινό. Σε μια δήλωση, η εταιρεία δήλωσε: "Με το Fitbit Versa, παρέχουμε την υπόσχεσή μας να προσφέρουμε ένα πραγματικά όμορφο smartwatch με νέα χαρακτηριστικά".

Αυτή είναι μια αρκετά καλή ανατροπή για την εταιρεία της οποίας το πρώτο smartwatch, το Ionic, δεν τα πήγε τόσο καλα μετά την κυκλοφορία του. Ενώ η Fitbit δεν αποκάλυψε τους αριθμούς πωλήσεων της συσκευής, δήλωσε ότι το Ionic δεν πέτυχε τους στόχους πωλήσεων που έθεσε η εταιρεία.Χωρίς επίσημους αριθμούς πωλήσεων είναι δύσκολο να γίνει μια ακριβής σύγκριση των δύο ρολογιών, αλλά το γεγονός ότι η Fitbit δημοσίευσε μια δήλωση σχετικά με τις επιδόσεις της Versa στην αγορά μέχρι στιγμής υποδηλώνει ότι η εταιρεία είναι πολύ πιο ευτυχισμένη με τον τρόπο που πουλάει.

Το Fitbit Versa βελτίωσε την εμπειρία που προσφέρει το Ionic με πολλούς τρόπους. Έχει αλλάξει το σχέδιο αρκετά δραστικά, καθιστώντας το μικρότερο και λεπτότερο, αλλά με μια μεγαλύτερη οθόνη. Επιπλέον, τα ρολόγια Versa τροφοδοτήθηκαν από το Fitbit OS 2.0 μετά την κυκλοφορία τους, παρόλο που αυτό από τότε έχει κυκλοφορήσει και στα υπάρχοντα Ionic smartwatches.Ίσως το πιο σημαντικό πράγμα που έκανε η Fitbit ήταν να μειώσει την τιμή κατά 100 δολάρια. Παρόλο που αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες δεν έχουν πλέον GPS, επέτρεψε στην εταιρεία να μειώσει σημαντικά την τιμή των smartwatches από τις καθιερωμένες εταιρείες smartwatch όπως η Samsung και η Apple.

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα