Αυτό είναι το Moto Z3 και είναι πανομοιότυπο με το Moto Z3 Play
AndroidHeadlines

Αυτό είναι το Moto Z3 και είναι πανομοιότυπο με το Moto Z3 Play

Ένα επίσημο render του επερχόμενου smartphone της Moto Z3 από τη Motorola και τη Lenovo μας παρουσίασε σήμερα το AndroidHeadlines. Εάν φαίνεται πολύ οικείο, τότε πρέπει να σας πούμε ότι έχετε δίκιο καθώς το Moto Z3 που εμφανίζεται σε αυτή την εικόνα μοιάζει πολύ με το Moto Z3 Play. Στην πραγματικότητα, δεν μοιάζει πολύ με το Moto Z3 Play, μοιάζει ακριβώς με το Moto Z3 Play. Βάσει αυτής της εικόνας, είναι πανομοιότυπο.Η παραπάνω εικόνα έχει μοιραστεί από μια αξιόπιστη πηγή που έχει διαβεβαιώσει ότι το AndroidHeadlines είναι πράγματι το Moto Z3, μαζί με την επιβεβαίωση ότι τα δύο επερχόμενα κινητά τηλέφωνα της Moto φαίνονται πολύ πιο ομοιόμορφα από τις προηγούμενες παραλλαγές του Moto Z. Αξίζει να επισημανθεί ότι λέμε "δύο επερχόμενα κινητά τηλέφωνα Moto" εκ προθέσεως, καθώς η ίδια πηγή επιβεβαίωσε ότι η Motorola δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει μια έκδοση Force του Moto Z3 φέτος. Ως εκ τούτου, σε αντίθεση με το προηγούμενο έτος, όταν το Moto Z2 ήρθε σε εκδόσεις Force and Play, το Moto Z3 θα είναι διαθέσιμο σε βασική και Play παραλλαγή.Εάν υποθέσουμε ότι το ίδιο είδος διαφοράς θα ισχύσει φέτος όπως ήταν πέρυσι, θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι παρά την ίδια εμφάνιση, το Moto Z3 μπορεί να είναι λίγο πιο αδύνατο από το Z3 Play. Θα μπορούσε. Αυτό που είναι ξεκάθαρο όμως είναι ότι οι προηγούμενες διαρροές του Moto Z3 που είναι λίγο πιο κορυφαίες στον σχεδιασμό σε σύγκριση με το Z3 Play (curvier glass, κ.λπ.) είναι μάλλον λάθος. Με βάση τις πληροφορίες που ελήφθησαν, φαίνεται ότι δεν υπάρχουν προφανείς διαφορές μεταξύ των δύο τηλεφώνων.

Παραβλέποντας το Moto Z3 Play για μια στιγμή αυτό το render επιβεβαιώνει ότι το Moto Z3 θα παρουσιάσει μια σειρά αλλαγών σε σύγκριση με τα προηγούμενα Z-branded τηλέφωνα. Πρώτα απ 'όλα, η οθόνη είναι πολύ πιο εμφανής, με περισσότερο σχεδιασμό από άκρη σε άκρη και πολύ λιγότερο κάτω πηγούνι. Παρομοίως, η ρύθμιση της διπλής πίσω κάμερας θα τεθεί σε ισχύ και θα τοποθετηθεί κεντρικά ακριβώς πάνω από το λογότυπο Moto. Δεν υπάρχει κουμπί home μπροστά και φαινομενικά δεν υπάρχει αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος. Παρόλο που φαίνεται να υπάρχει μια πρόσθετη μονάδα στο πλάι (κάτω από τα χειριστήρια έντασης ήχου) που πιθανόν να φιλοξενεί τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.Όσον αφορά τις προδιαγραφές, ενώ αυτό παραμένει ένα άγνωστο στοιχείο, υπήρξαν πολυάριθμες διαρροές τελευταία σχετικά με τις προδιαγραφές του Moto Z3 Play. Λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτά τα τηλέφωνα είναι απίθανο να διαφέρουν στον σχεδιασμό, θα ήταν λογικό ότι εάν το Moto Z3 πρόκειται να φτάσει ως μια πιο premium επιλογή - όπως υποδεικνύουν οι προσδοκίες - τότε οι φημολογούμενες προδιαγραφές Moto Z3 Play είναι ένα καλό σημείο έναρξης για το τι να περιμένετε με το Moto Z3.

Σύμφωνα πάντα με φήμες το Moto Z3 Play αναμένεται να διαθέτει μνήμη RAM 4GB, αποθήκευση μέχρι 64GB και Qualcomm Snapdragon 636 SoC. Εκτός από πίσω κάμερες 12 megapixel και 8 megapixel, θα υπάρχει μπροστά και μία κάμερα 5MP. Όλα μαζί με την υποστήριξη κάρτας microSD, μια μπαταρία χωρητικότητας 3.000 mAh και καμία υποδοχή ακουστικών. Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα, δεν υπάρχουν νέες πληροφορίες σχετικά με αυτό, παρόλο που η Motorola έχει προγραμματίσει μια εκδήλωση για τις 6 Ιουνίου, όπου αναμένεται να ανακοινωθεί το Moto Z3 Play. 

fb techfreaks youtube techfreaks