Αυτό είναι το Android smartphone με τα υψηλότερα specs που έχει βγει μέχρι σήμερα

Η Asus ξεκινάει το Computex 2018 με μία προσθήκη υψηλής ποιότητας μετά την ανακοίνωση του ROG Phone της. Έχοντας την επωνυμία Republic of Gamers και έναν αδιαμφισβήτητο σχεδιασμό προσανατολισμένο στον gamer, το τηλέφωνο ROG είναι η απάντηση της Asus στο Razer Phone.

Αυτό είναι το δεύτερο τηλέφωνο μετά το Razer που προσφέρει μια οθόνη 90Hz - που σημαίνει ότι η οθόνη του ανανεώνεται 90 φορές ανά δευτερόλεπτο, παρέχοντας ομαλότερα κινούμενα σχέδια - και η Asus προσθέτει σε κάθε ROG τηλέφωνο ένα ειδικά επιλεγμένο 2.96GHz Qualcomm Snapdragon 845 chip. Ναι, αυτά θα είναι σίγουρα τα ταχύτερα Snapdragons που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

ASUS ROG PHONE SPECS

Processor: speed-binned 2.96GHz Qualcomm Snapdragon 845

GPU: Qualcomm Adreno 630

Display: 6-inch, 18:9 (2160 x 1080) OLED panel with 90Hz refresh rate and 1ms pixel response time; includes HDR support and 108.6 percent DCI-P3 color gamut coverage

Dimensions: 158.8mm x 76.2mm x 8.6mm

Weight: 200g

Battery: 4,000mAh

Memory: 8GB RAM

Storage: 128GB or 512GB

Wireless: 802.11ad Wi-Fi and Bluetooth 5

Headphone jack: Yes

Audio: Dual front-facing stereo speakers; 24-bit/192kHz DAC; DTS Headphone:X 7.1-channel virtual surround sound; AptX supportΚανείς δεν έχει προσφέρει ένα τηλέφωνο με μνήμη RAM μεγαλύτερη από 8GB, κανείς δεν έχει ταχύτερο Snapdragon μέσα στο τηλέφωνό του και εκτός από την έκδοση Porsche Design του Huawei P20 Pro, δεν ξέρω κανένα άλλο τηλέφωνο με δυνατότητα αποθήκευσης 512GB. Η Asus μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο "best-specs phone".

asus rog phone 2

Για να ενεργοποιήσετε τη μέγιστη απόδοση ταχύτητας των τσιπ, η Asus σάς επιτρέπει να μεταβείτε στη λειτουργία "X Mode" πιέζοντας τις πλευρές του τηλεφώνου. Η πίεση λειτουργεί ακριβώς όπως συμβαίνει με το σύστημα Edge Sense της HTC, με κόκκινη λάμψη που εμφανίζεται στις πλευρές όπου ασκείτε πίεση. Μόλις πιέσετε τις άκρες, ολόκληρο το UI skin του τηλεφώνου μεταμορφώνεται από ένα δροσερό μπλε σε ένα βαθύ και κόκκινο. Το X Mode είναι κάτι περισσότερο από απλά αλλαγές στην εμφάνιση, καθώς αυτό βελτιστοποιεί αυτόματα την απόδοση για τα παιχνίδια κλείνοντας τις διαδικασίες στο παρασκήνιο και δίνοντας προτεραιότητα σε ό, τι παίζετε τόσο για την κατανομή RAM όσο και για την προτεραιότητα μεταφοράς δεδομένων.  Το X Mode ελέγχει επίσης τον AeroActive Cooler, κάτι που η Asus καλεί το πρόσθετο εξάρτημα ανεμιστήρα που προσφέρει για αυτό το τηλέφωνο.Η Asus πραγματοποιεί ένα επιπλέον βήμα με τις αλληλεπιδράσεις της στο τηλέφωνο, δίνοντας στους παίκτες δύο λεγόμενους AirTriggers, όπου χρησιμοποιούντε για ελεγκτές παιχνιδιών. Αυτά είναι προγραμματιζόμενα από το χρήστη και βοηθούν στην αποφυγή των πλήκτρων ελέγχου από την οθόνη κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.Η Asus διαθέτει επίσης ένα dock με έναν τόνο θύρες καλωδίων στο πίσω μέρος, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο ROG ως ψευδο-υπολογιστή συνδεδεμένο σε οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι ή ως βοηθητική οθόνη στον κανονικό υπολογιστή σας.

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα