Το HomTom S99 κυκλοφόρησε με οθόνη Full View και μπαταρία 6200mAh

Το HomTom S99 κυκλοφόρησε από την εταιρεία και είναι άμεσα διαθέσιμο στα καταστήματα αγορών. Η bezel-less ομορφιά έρχεται με την τρέχουσα οθόνη Full View και τη διπλή πίσω κάμερα. Εσωτερικά, διαθέτει 4GB μνήμης RAM, χώρο αποθήκευσης 64GB, επεξεργαστή octa-core και μια μεγάλη μπαταρία 6200mAh. Με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, έρχεται σε μια πολύ χαμηλή τιμή. Ας δούμε τι άλλο μπορεί να προσφέρει το HomTom S99.

Βρείτε το στο Gearbest

HomTom S99 Design

Ο συνδυασμός του κράματος αλουμινίου και του πλαστικού βρίσκεται σε αυτό το κινητό, το S99 προσφέρει ένα μοναδικό και ελκυστικό σχέδιο στο πίσω μέρος. Το πλαστικό πίσω έχει ένα σχέδιο μεταξύ μπάλας ποδοσφαίρου ή κυψελών (όπως θέλει το βλέπει ο καθένας), με καμπύλο σχήμα στο κάτω μέρος για μια σταθερή λαβή της συσκευής.

Στο πάνω μέσον μπορούμε να δούμε πόσο κατακόρυφα κομψά ευθυγραμμισμένοι είναι οι διπλές πίσω κάμερες. Υπάρχει διπλό LED flash δίπλα στην κάμερα και σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων από κάτω. Το λογότυπο HomTom είναι μοναχικό στην κάτω γωνία, υποστηρίζει διπλή Nano SIM και διαθέτει υποδοχή 3,5 mm.

HomTom S99 Οθόνη

Το HomTom κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό smartphones με οθόνη Full View. Το S99, ένα smartphone της μεσαίας κατηγορίας έρχεται με αυτό το χαρακτηριστικό επίσης. Η οθόνη εκτείνεται από τη μια πλευρά στην άλλη, χωρίς να αφήνει περιθώρια παρά μόνο για λεπτά bezels.

Η οθόνη αφής 5,5 ιντσών HD + IPS LCD In-Cell είναι ακριβώς όπως κάθε οθόνη σε midrange smartphones. Διαθέτει ανάλυση 1440 x 720 pixels και πυκνότητα 293 εικονοστοιχείων ανά ίντσα για καθαρά γραφικά. Η οθόνη πολλαπλών τόνων διαθέτει επίσης τεχνολογία πλήρους εξομάλυνσης GFF.

Βρείτε το στο Gearbest

HomTom S99 Κάμερες

Οι διπλοί αισθητήρες στο πίσω μέρος είναι κάμερες Sony 21MP + 2MP. Η κάμερα 21MP έχει διάφραγμα f / 2.0 και καταγράφει φωτογραφίες με διάσταση 5344 x 4008 pixel. Ο φακός ευρείας γωνίας 2MP θα βοηθήσει στο φαινόμενο bokeh σε πορτραίτο. Οι κάμερες έρχονται με ένα διπλό φλας LED και άλλα χαρακτηριστικά ποιότητας επίσης. Ενώ η κάμερα 13MP Selfie διαθέτει διάφραγμα f / 2.2 και φακό Sony Exmor RS με αισθητήρα CMOS.

Βρείτε το στο Gearbest

fb techfreaks youtube techfreaks