Η ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 9 προγραμματίζεται για τις 9 Αυγούστου

Η ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 9 προγραμματίζεται για τις 9 Αυγούστου, γεγονός που σημαίνει ότι η Samsung θα αποκαλύψει την επόμενη συσκευή στη σειρά Note νωρίτερα από ό, τι έκανε για το Note 8 πέρυσι, αν και όχι τόσο πολύ καθώς η Samsung παρουσίασε το Galaxy Note 8 στο Unpacked στις 23 Αυγούστου 2017.Εκτός από την αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας λέγεται ότι το Galaxy Note 9 θα έρθει επίσης με μια ανανεωμένη κάμερα, αν και δεν δόθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με το πώς η κάμερα θα αναβαθμιστεί σε σχέση με αυτή που υπήρχε στο Galaxy Note 8 .

Με την ανακοίνωση στις 9 Αυγούστου η Samsung φημολογείται επίσης ότι θα ξεκινήσει την κυκλοφορία του Galaxy Note 9 στο τέλος του μήνα σύμφωνα με την ίδια έκθεση. Αναφέρθηκε επίσης ότι η Samsung θα μπορούσε ακόμα να αλλάξει τα σχέδιά της κάποια στιγμή για την πραγματική κυκλοφορία του τηλεφώνου. Αυτό έρχεται μετά από μια πρόσφατη φήμη ότι η Samsung είχε καθυστερήσει την κυκλοφορία του Galaxy Note 9 περίπου δύο εβδομάδες λόγω ενός "μικρού επανασχεδιασμού" με το τηλέφωνο.Δύο εβδομάδες θα έστελναν την κυκλοφορία της συσκευής κοντά στα τέλη Αυγούστου και εάν κάποια από τις πιο πρόσφατες φήμες σχετικά με την παρουσίαση και την επίσημη κυκλοφορία του Galaxy Note 9 είναι αληθινά αυτό σημαίνει ό, τι οι καταναλωτές πρέπει να μπορούν να πάρουν τα χέρια τους στο τηλέφωνο πριν από τον Σεπτέμβριο.

Εκτός από μια αναβαθμισμένη κάμερα, η οποία θα μπορούσε να έρθει με διαφορετικούς αισθητήρες από αυτόν που βρέθηκε στο Galaxy S9, το Galaxy Note 9 λέγεται ότι έρχεται με ένα "αναβαθμισμένο επεξεργαστή από την Qualcomm", παρόλο που αυτό θα μπορούσε ακόμα να σημαίνει τον Qualcomm Snapdragon 845 και θα ισχύει μόνο για τις συσκευές Galaxy Note 9 που πωλούνται στις Η.Π.Α. καθώς αυτές που πωλούνται εκτός των Η.Π.Α. πιθανόν να έρχονται με το πιο πρόσφατο chip της Exynos όπως έχουν οι προηγούμενες συσκευές. Ελπίζουμε τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν περισσότερες φήμες ή καλύτερα διαρροές για το πολυαναμενόμενο Galaxy Note 9.

 

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα