Το διαφανές πίσω μέρος του Xiaomi Mi 8 δεν δείχνει πραγματικά εσωτερικά χαρακτηριστικά

Το διαφανές πίσω πλαίσιο του Xiaomi Mi 8 Explorer Edition δεν δείχνει τις πραγματικές εσωτερικές λειτουργίες του smartphone, σύμφωνα με έναν επιχειρηματία που παραπέμπει σε πηγές από την Κίνα. Η κυκλοφορία του κινητού πυροδότησε κάποιες συζητήσεις μετά την αποκάλυψη της τελευταίας σειράς ναυαρχίδων  Android χθες, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι το πίσω μέρος του μοντέλου Explorer Edition δείχνει μόνο ένα αυτοκόλλητο, κάτι που η Xiaomi αρνήθηκε, αφού είπε στο The Verge ότι τα συστατικά που μπορούν να παρατηρηθούν μέσω της διαφανούς γυάλινης πλάτης της συσκευής είναι "μέρη της πραγματικής πλακέτας".Σύμφωνα με τις πρόσφατα πληροφορίες από τη χώρα της Άπω Ανατολής, ενώ η αρχική θεωρία αυτοκόλλητων ετικετών είναι λανθασμένη, τα τμήματα που φαίνονται στην πίσω πλευρά του Mi 8 Explorer Edition είναι απλώς εικονικά εξαρτήματα εγκατεστημένα στην κορυφή μιας πραγματικής μητρικής πλακέτας και η φυσική αφαίρεση τους, δεν επηρεάζει οποιαδήποτε λειτουργία του smartphone. Άτομα που είχαν αμφιβολίες για τη νομιμότητα των ορατών στοιχείων από την αρχή υποστήριξαν ότι τα τσιπ και άλλα εξαρτήματα είναι πολύ απομακρυσμένα, προσθέτοντας ότι το υποτιθέμενο Snapdragon 845 εγκαταστάθηκε πολύ ψηλά στη μητρική πλακέτα.

Οι διαφανείς πλάτες δεν είναι καινοτομία στη βιομηχανία κινητών τηλεφώνων, καθώς η HTC είναι ο πιο θερμός υποστηρικτής τους, έχοντας πρόσφατα κυκλοφορήσει μια έκδοση Translucent Blue του U12 Plus. Διαφανή πάνελ που δείχνουν τα πραγματικά στοιχεία του τηλεφώνου είναι συνήθως πολύ λιγότερο φανταχτερά καθώς ο σχεδιασμός και η τοποθέτησή τους δεν καθοδηγούνται από αισθητικές επιλογές.Η ίδια η Xiaomi αναγνώρισε ότι τα τμήματα που φαίνονται στο πίσω μέρος του Mi 8 Explorer Edition δεν προορίζονται να είναι απολύτως αντιπροσωπευτικά του υλικού του, αλλά επιμένει ότι είναι "αληθινά" υπό την έννοια ότι υπάρχουν φυσικά και δεν είναι μόνο μια εκτυπωμένη εικόνα. Η περιορισμένη έκδοση της ναυαρχίδας του Android αναμένεται να βγει σε αρκετά teardowns, τα οποία θα πρέπει να παρέχουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το μη συμβατικό πίσω μέρος τις επόμενες ημέρες. Το ίδιο το smartphone πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Κίνα αργότερα αυτό το μήνα και θα πρέπει σύντομα να είναι διαθέσιμο για αγορά σε παγκόσμιο επίπεδο.

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα