Οι ιδιοκτήτες του Samsung Galaxy A3 (2017) αναφέρουν ζητήματα bootloop μετά την ενημέρωση σε Android Oreo

Ορισμένοι χρήστες των κινητών Samsung Galaxy A3 (2017) αναφέρουν ζητήματα με τυχαίες επανεκκινήσεις και stuck σε bootloops μετά την αναβάθμιση των συσκευών τους στο Android 8.0 Oreo.


 

Αρκετοί χρήστες στα επίσημα φόρουμ της αμερικανικής κοινότητας της Samsung έχουν παρατηρήσει προβλήματα με το A3 (2017) (μέσω του GalaxyClub) μετά την αναβάθμιση του λειτουργικού σε android oreo. Με βάση τις αναφορές, το ζήτημα της επανεκκίνησης φαίνεται να συνδέεται κατά κάποιο τρόπο με τη χρήση του public Wi-Fi, καθώς πολλοί χρήστες κατάφεραν να επιδιορθώσουν προσωρινά το πρόβλημα στα οικιακά δίκτυα Wi-Fi.

Το ζήτημα του bootloop, ωστόσο, θα μπορούσε να είναι λίγο πιο σοβαρό. Ένας χρήστης σημείωσε ότι το συνεχές freezing και reset άρχισε να συμβαίνει μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης Oreo OTA. Ο ίδιος χρήστης σχολίασε επίσης ότι το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται ακόμη και μετά την πραγματοποίηση πλήρους επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων.Η Samsung δεν είχε ακριβώς το πιο ομαλό ρεκόρ με τα Oreo rollouts μέχρι στιγμής. Ο νοτιοκορεατικός κατασκευαστής είχε προηγουμένως αναγκαστεί να αναστείλει την ενημέρωση προσωρινά για τις συσκευές Galaxy S7 και Galaxy S8 μετά από θέματα λογισμικού. Δυστυχώς, φαίνεται ότι το Α3 (2017) είναι το τελευταίο θύμα.

Εάν αντιμετωπίζετε παρόμοια προβλήματα με τη συσκευή σας, η καλύτερη λύση σας είναι να επικοινωνήσετε απευθείας με τη Samsung ή αν δεν έχετε κάνει ακόμα την ενημέρωση καλό θα ήταν να περιμένετε και να μην προχωρήσετε στην εγκατάσταση. Ένας συντονιστής φόρουμ της Samsung έχει απαντήσει στο αρχικό νήμα, οπότε φαίνεται πιθανό ότι μια λύση θα είναι στη κυκλοφορία και αν χρειαστεί ίσως και μια ενημερωμένη έκδοση.

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα