Οι εικόνες των Xiaomi Mi 8, Mi Band 3 διαρρέουν μαζί με το νέο Mi 8 SE

Γνωρίζουμε ήδη αρκετά πράγματα για το επερχόμενο Xiaomi Mi 8 και Mi Band 3, αλλά μοιάζει ότι η κινεζική εταιρία ετοιμάζει ένα νέο Mi 8 SE για ένα event παρουσίασης αύριο επίσης. Οι εικόνες που αποστέλλονται σε έναν λογαριασμό Weibo (μέσω του GSMArena) κάνουν leak τα δύο τηλέφωνα και το Mi Band 3 πριν από την επίσημη παρουσίαση.


 

Είναι το Mi 8 SE που μας ενδιαφέρει εν τούτοις, καθώς δεν έχουμε ακούσει πολλά (για να μην πω σχεδόν τίποτα) σχετικά με αυτό μέχρι αυτή την εβδομάδα. Η εικόνα δείχνει ένα τηλέφωνο με εγκοπή και παρόμοια λεπτά bezels όπως το πρότυπο Mi 8. Το Mi 8 SE φαίνεται επίσης μικρότερο από το ναυαρχίδα της εταιρίας (δείτε την εικόνα της κεφαλίδας), υποδεικνύοντας ότι η Xiaomi έβλεπε το iPhone SE της Apple για έμπνευση τόσο για το όνομα όσο και για το μέγεθος της οθόνης.

Δεν είναι σαφές εάν το τηλέφωνο θα έχει τις ίδιες προδιαγραφές με την κύρια ναυαρχίδα, αλλά μια νέα διαρροή προτείνει ένα chipset Snapdragon 710 και μια εγκατάσταση διπλής κάμερας με δυνατότητα AI. Το Mi 8, εν τω μεταξύ, αναμένεται να περιέχει ένα Snapdragon 845 SoC, 3D αναγνώριση προσώπου (ενεργοποιημένο από αισθητήρες στην εγκοπή) και μέχρι 8GB μνήμης RAM.Η εγκοπή του Mi 8 SE δεν φαίνεται να έχει τόσες συνιστώσες, γεγονός που υποδηλώνει ότι η τρισδιάστατη σάρωση προσώπου δεν αποτελεί επιλογή στη μικρότερη συσκευή.

Μία φωτογραφία φαίνεται επίσης να δείχνει τη ναυαρχίδα της Xiaomi το Mi 8 με ένα σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων να έχει τοποθετηθεί στο πίσω μέρος. Αυτό υποδηλώνει την έλλειψη ενός σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη του τηλεφώνου, και πάλι, το Huawei Mate RS προσφέρει δύο λύσεις δακτυλικών αποτυπωμάτων, ώστε να είναι ακόμα δυνατή. Οι διπλοί αναγνώστες θα οδηγούσαν άσκοπα πιο ψηλά βέβαια το κόστος των υλικών και πιθανότατα η Xiaomi επιλέγει να μην τους εντάξει στο κινητό, εάν η Xiaomi προσφέρει πράγματι σαρωτές σε οθόνη, είναι πιθανότατα σε μια διαφορετική παραλλαγή από αυτήν που φαίνεται προφανώς εδώ.

mi 8 mi band 3Όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας, το κείμενο της φωτογραφίας στην κύρια εικόνα προτείνει ημερομηνία 5 Ιουνίου για το Mi 8 και ημερομηνία 8 Ιουνίου για το Mi 8 SE. Εν τω μεταξύ, η υποτιθέμενη φωτογραφία του Mi Band 3 δεν μας λέει πολλά για το νέο fitness tracker.

image source: Weibo

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα