Το Motorola One Power φαίνεται να είναι το δεύτερο Android One smartphone της εταιρείας

Με την Motorola η οποία ανήκει στην Lenovo να ανακοινώνει το φημολογούμενο Moto Z3 Play κάποια μέρα σύντομα, η εταιρεία έχει στα σχέδια της να μην σταματήσει εκεί και να ξεκινήσει και το Motorola One Power, όπως ανέφερε Android Headlines σε πρόσφατη δημοσίευση του.

myviews banner 350x350Σύμφωνα με μια "αξιόπιστη πηγή", το One Power δεν θα χρησιμοποιεί τη μάρκα Moto και επιστρέφει στην επωνυμία Motorola. Η Lenovo αποφάσισε αρχικά να αλλάξει το όνομα της Motorola και αντίθετα να χρησιμοποιήσει το "Moto από τη Lenovo". Στη συνέχεια, η Lenovo επέστρεψε στην επωνυμία Motorola Moto, αν και το One Power φαίνεται να είναι το πρώτο τηλέφωνο που μετά από αρκετό χρονικό διάστημα θα διαθέτει μόνο επωνυμία Motorola.

Όσον αφορά το όνομα One Power, αναφέρεται στο τηλέφωνο που είναι το δεύτερο Android One smartphone της Motorola, με το πρώτο να είναι το Moto X4. Δεν γνωρίζουμε εάν το One Power θα είναι επίσης διαθέσιμο μέσω του Google Store ή θα έχει μια έκδοση χωρίς Android One branding, αν και αυτό είναι καλή είδηση ​​για όσους θέλουν έγκαιρες ενημερώσεις Android.

Μην αφήνετε, ωστόσο, το όνομα να σας ξεγελάσει. Υπάρχει μια πιθανότητα ότι το One Power είναι ένα ανασυσκευασμένο Moto X5, το οποίο φέρεται να εγκαταλείφθηκε εν μέσω αναφορών απολύσεων στα γραφεία της Motorola στο Chicago.Από την άποψη της εμφάνισης, το One Power διαθέτει χαρακτηριστικά την και όλο και πιο δημοφιλή εγκοπή (για τις εταιρίες - δεν ξέρουμε όμως αν αρέσει στον κόσμο) στην κορυφή. Το render δείχνει μια ιδιαίτερα ευρεία εγκοπή, η οποία θα επηρεάσει περαιτέρω εκείνους που ήδη δεν συμπαθούν την τάση σχεδιασμού που φαινόταν ξεκίνησε με το Essential Phone.

image source: AH

fb techfreaks youtube techfreaks