Το Leisure Suit Larry επιστρέφει με το Wet Dreams Don't Dry

Το Leisure Suit Larry, μια σειρά τίτλων που έχουν περάσει εδώ και πάνω από 30 χρόνια, δεν είδαν μια νέα εκδοχή από το τρομερό Leisure Suit Larry του 2013: Reloaded - ένα βελτιωμένο remake του 1987 που έγινε και το ντεμπούτο του τίτλου στον κόσμο των υπολογιστών.Αλλά τώρα, το ισοδύναμο του παιχνιδιού του Benny Hill πρόκειται να επιστρέψει σε έναν νέο τίτλο που ονομάζεται Wet Dreams Do not Dry, αν και δεν είμαι σίγουρος πως οι κατασκευαστές του D4: Dark Dreams Do not Die νιώθουν για αυτό το όνομα.

Για όσους δεν ξέρουν, τα παιχνίδια του Larry Leisure Suit περιστρέφονται κατά κύριο λόγο γύρω από τον πρωταγωνιστή τον Larry ο οποίος είναι ένας ούτε ιδιαίτερα όμορφος, αλλά ούτε και πλούσιος τύπος που θέλει να κοιμηθεί με ελκυστικές γυναίκες. Θυμάμαι ότι έπαιζα το αρχικό παιχνίδι "Land of the Lounge Lizards" στο Amiga, όταν ήμουν πάρα πολύ νέος και προσπαθούσα να πετύχω τα ερωτήματα για την επαλήθευση της ηλικίας ώστε να μπορέσω να συνεχίσω στο παιχνίδι.Όπως το Duke Nukem, το Leisure Suit Larry θεωρείται από πολλούς ως ένα λείψανο από άλλη εποχή, και για άλλους (όπως εγώ φυσικά) σαν ένα παιχνίδι που θα το έπαιζαν με μεγάλη νοσταλγία. Το ότι βέβαια πολλοί δεν το θεωρούν παιχνίδι του σήμερα δεν έχει σταματήσει (ευτυχώς) το γερμανικό στούντιο CrazyBunch από την αναβίωση της σειράς σε ένα νέο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο. Περιγράφεται ως μια μη γραμμική περιπέτεια point-and-click με χειροποίητα γραφικά.

Η ιστορία βλέπει τον Larry, έναν άνθρωπο φαινομενικά κολλημένο στη δεκαετία του '80, προσπαθώντας να πλοηγηθεί στον σύγχρονο κόσμο. Όπως σημειώνεται στο δελτίο τύπου, "Σε περιόδους #metoo και online dating μέσω smartphone, ο Larry πρέπει να βρει το δρόμο του."Η ανακοίνωση για τον τύπο συνεχίζεται με την άποψη του Larry, : "Γεια σας κυρίες, είμαι πίσω στην επιχείρηση! Η νέα μου περιπέτεια, Leisure Suit Larry - Wet dreams don't dry, με πηγαίνει - όποια και αν είναι η διαδρομή ή η συστροφή της τύχης - από το τέλος της δεκαετίας του '80 μέχρι τον 21ο αιώνα και πώς ο κόσμος έχει αλλάξει! Ενώ η άποψή μου για τον κόσμο και τις γυναίκες από την επιστροφή στη δεκαετία του '80 συγκρούεται με τη σύγχρονη πραγματικότητα πιο σκληρά από τα στήθη μιας νόστιμης ξαπλωμένης ξανθιάς σε μια παραλία, είμαι έτοιμος να βρω σήμερα το δρόμο μου στον σύγχρονο κόσμο! "

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα