Το Samsung Galaxy Note 9 ίσως να διαθέτει παραλλαγή με 8GB RAM και 512GB αποθήκευσης

Η πιο premium παραλλαγή του Galaxy Note 9 της Samsung μπορεί να διαθέτει 8GB μνήμης RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου, όπως είπε σήμερα έμπειστη πηγή από την Κίνα, υποστηρίζοντας ότι οι χρήστες μπορεί να καταφέρουν να αποκτήσουν αυτή την παραλλαγή αν είναι "τυχεροί".Ενώ η εν λόγω πηγή έχει σε μεγάλο βαθμό θετική ιστορία με διαρροές που σχετίζονται με τα προϊόντα της Samsung, η διατύπωση της τελευταίας του δήλωσης δείχνει ότι οι προαναφερθείσες προδιαγραφές δεν έχουν ακόμη αποφασιστεί και από την κορεατική τεχνολογία της Νότιας Κορέας και ίσως να μην γίνουν πραγματικότητα. Το βασικό μοντέλο του Galaxy Note 9 πάντως αναμένεται να ξεκινήσει με 6GB μνήμης LPDDR4 RAM και 64GB χώρο αποθήκευσης, όπως και το Note του προηγούμενου έτους.

Η ίδια πηγή είπε προηγουμένως ότι η Samsung θα εισαγάγει τουλάχιστον ένα νέο χρώμα smartphone με τη σειρά Galaxy Note 9, με το επίσημο όνομα του να είναι "Teddy Brown", υποδεικνύοντας έτσι ότι ο κατασκευαστής τηλεφώνων με έδρα τη Σεούλ θα παραδώσει για πρώτη φορά ένα καφέ Android flagship από το 2013 και το Galaxy S4. Το επερχόμενο phablet αναμένεται να χρησιμοποιήσει τα ίδια συστατικά που διαθέτει η σειρά Galaxy S9, δηλαδή τον Snapdragon 845 της Qualcomm στο Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, το Μεξικό και την Κίνα, καθώς και το Exynos 9810 της Samsung σε άλλες αγορές και στην Ευρώπη φυσικά.Μία υποδοχή κάρτας microSD θα πρέπει επίσης να αποτελεί μέρος της συσκευασίας, υποστηρίζοντας μέχρι και 2 TB πρόσθετης αποθήκευσης, αν και οι έτοιμες λύσεις για τους καταναλωτές εξακολουθούν να καλύπτονται στα 400GB. Το Galaxy Note 9 αναμένεται να διατηρήσει τη ρύθμιση της διπλής κάμερας του προκατόχου του, αλλά παραμένουμε να δούμε αν η Samsung θα προσφέρει άλλο φακό μεταβλητού διαφράγματος όπως έκανε και με την οικογένεια Galaxy S9. Μια συσκευή ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη, πιθανότατα δεν θα συμπεριληφθεί.Η επόμενη ναυαρχίδα Android της εταιρείας θα πρέπει να κάνει ντεμπούτο με μια σημαντικά βελτιωμένη έκδοση του βοηθού τεχνητής νοημοσύνης της, η οποία αναφέρεται προσωρινά ως Bixby 2.0, δήλωσε ο αρχηγός της Samsung mobile, DJ Koh, νωρίτερα αυτό το έτος. Δεν έχουν ακόμα προστεθεί ημερομηνίες έκδοσης για το Galaxy Note 9, αν και το phablet αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου ή στις αρχές Σεπτεμβρίου, πιθανότατα στο φετινό εμπορικό show IFA, με το Galaxy Note 8 να ανακοινώνεται στο ίδιο που είχε γίνει στο Βερολίνο την περασμένη χρονιά.

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα