Η καταχώρηση του LG V35 επιβεβαιώνει τον σχεδιασμό και τις δυνατότητες ασύρματης φόρτισης

Μια εικόνα του επερχόμενου LG V35 βρέθηκε στον ιστότοπο Wireless Power Consortium. Η εικόνα (μέσω του @evleaks) δείχνει το μπροστινό μέρος του τηλεφώνου, αποκαλύπτοντας ότι δεν θα έχει notch. Καθώς η εικόνα βρίσκεται στον ιστότοπο Qi wireless power, επιβεβαιώνει επίσης ότι η συσκευή θα υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση.Η διαρροή είναι η πρώτη πληροφορία που προέρχεται από μια επίσημη πηγή και ταιριάζει με τις προηγούμενες φήμες. Στην εικόνα που συνοδεύει την καταχώρηση, η συσκευή φαίνεται όμοια με αυτή που βρέθηκε σε leaks πριν από τρεις εβδομάδες. Όπως αναμενόταν, είναι αρκετά παρόμοιο με το LG V30 του περασμένου έτους, με μια μεγάλη οθόνη που καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του μπροστινού μέρους. Σε αντίθεση με το LG G7 που κυκλοφόρησε πρόσφατα, δεν υπάρχει καθόλου notch.

lg v35 evan

Όσον αφορά την ασύρματη φόρτιση, το LG V30 ήταν το πρώτο τηλέφωνο που διαθέτει το πρότυπο ασύρματης φόρτισης Qi "Extended Power Profile" και το LG V35 θα το συμπεριλάβει επίσης.Τέλος, η καταχώρηση φαίνεται να υποδεικνύει ότι η LG θα αποβάλει το όνομα ThinQ για την επερχόμενη συσκευή, καθώς το εμπορικό σήμα αναφέρεται απλώς ως "V35", το οποίο θα ευθυγραμμιστεί με μια αναφορά που υπήρξε μόλις πριν λίγες ημέρες. Ωστόσο, οι καταχωρήσεις του LG G7 ThinQ στον ιστότοπο αναφέρονται μόνο στη συσκευή ως "G7", έτσι η ερώτηση παραμένει.

Άλλες φήμες έχουν υποδείξει ότι το τηλέφωνο θα διαθέτει μνήμη RAM 6GB, αποθήκευση 64GB, μπροστινή κάμερα 8MP f / 1.9, διπλή πίσω κάμερα 16MP με φακό ευρείας γωνίας 107 μοιρών, μπαταρία 3300mAh και οθόνη QHD + OLED 6 ιντσών.Η LG δεν έχει δώσει ημερομηνία κυκλοφορίας για τη συσκευή, αν και αναμένεται να φτάσει στη Νότια Κορέα τον επόμενο μήνα και λίγο αργότερα πιθανότατα στον υπόλοιπο κόσμο.

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα