Το teaser video της BlackBerry δείχνει το Android smartphone KEY2 με διπλές κάμερες

Το BlackBerry KEY2 είναι το πιο πρόσφατο business-oriented Android smartphone από την εταιρεία, δημιούργησε το παρακάτω βίντεο και το ανέβασε στο YouTube σήμερα. Η συσκευή φαίνεται να έχει μια διπλή κάμερα με φλας LED, ένα φυσικό πληκτρολόγιο, υποστήριξη εφαρμογών messenger από το BlackBerry Hub, το Pre-installed Privacy Shade και για κάποιο λόγο μια νέα συντόμευση app drawer.


 

Το KEY2 είναι ο διάδοχος του KeyOne, ενός τηλεφώνου που ήταν μια καλή προσθήκη για την BlackBerry αλλά όχι το καλύτερο καθημερινό τηλέφωνο που θα μπορούσε να διαλέξει κάποιος, λειτουργώντας περισσότερο ως ένα νοσταλγικό συλλεκτικό τηλέφωνο με κάποια παραγωγικά χαρακτηριστικά.Είναι δύσκολο να πούμε εάν το KeyOne ήταν επιτυχές για την BlackBerry Mobile. η συσκευή ήταν ένα μέρος μόνο τις μόλις 850.000 συσκευές BlackBerry που πωλήθηκαν το περασμένο έτος, αν και τα ανώτερα μέλη της ομάδας φάνηκαν ικανοποιημένοι με την κυκλοφορία της συσκευής. Θα δούμε πώς η εταιρεία που ανήκει στην TCL θα τα πάει αυτή τη φορά, όταν το KEY2 θα αποκαλυφθεί στο κοινό και στον Τύπο στις 7 Ιουνίου στην πόλη της Νέας Υόρκης.

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα