Το υποτιθέμενο Xiaomi Mi 8 εμφανίζεται σε βίντεο με hands-on με see-through οπίσθιο τμήμα

Το επερχόμενο Xiaomi Mi 8 (αν είναι αυτό) μπορεί να έχει εμφανιστεί σε ένα leaked βίντεο. Το βίντεο δημοσιεύθηκε στην κινεζική ιστοσελίδα μέσων ενημέρωσης Sina (μέσω Phone Arena) νωρίτερα σήμερα, μόνο μια ημέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της Xiaomi για την συσκευή.Το εικονιζόμενο τηλέφωνο διαθέτει ημι-διαφανή σχεδίαση που παρέχει μια προβολή στο εσωτερικό του κυκλώματος (το Translucent Blue HTC U12 Plus που παρουσιάστηκε νωρίτερα σήμερα έχει παρόμοιο αποτέλεσμα). Έχει ένα σκούρο γκρι σώμα, με μια κάθετα τοποθετημένη ρύθμιση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος, αλλά δεν υπάρχει ορατός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο μπροστινό ή στο πίσω μέρος. Αυτό δίνει βάρος στην εικασία ότι θα διαθέτει τεχνολογία σάρωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη.

Δείτε εδώ το videoΦαίνεται ότι υπάρχει μια αρκετά μεγάλη εγκοπή στην κορυφή της οθόνης. Το Mi 8 λέγεται ότι θα έχει και 3D αναγνώριση προσώπου, οπότε η εγκοπή μπορεί να είναι συγκριτικά ευρεία για να περιέχει όλους τους αισθητήρες στην κορυφή (αν πράγματι έρχεται με μια εγκοπή, αυτά είναι όλα εικασίες για τη στιγμή).

Η συσκευή, που αναμενόταν να ονομαστεί το Xiaomi Mi 7, θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαΐου.

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα