Το Instagram σάς επιτρέπει να κάνετε "mute" λογαριασμούς χωρίς να κάνετε unfollow

Το Instagram ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο χαρακτηριστικό γνώρισμα που επιτρέπει στους χρήστες να σταματήσουν να βλέπουν αναρτήσεις από τους λογαριασμούς που ακολουθούν, χωρίς να χρειαστεί να τους κάνουν unfollow. Ονομάζεται "mute" (σίγαση) και το Instagram το χρεώνει ως "έναν νέο τρόπο προσαρμογής της ροής σας".Παρόμοια με το Facebook και το Twitter, τα οποία και τα δύο επέτρεψαν στους χρήστες να διαγραφούν από τις δημοσιεύσεις ορισμένων χρηστών χωρίς να χρειαστεί να διαγράψουν την σύνδεση μεταξύ των λογαριασμών των δύο χρηστών, η σίγαση στο Instagram είναι ένας αναστρέψιμος τρόπος να σταματήσετε να βλέπετε το περιεχόμενο από κάποιους φίλους σας, και μην καταλάβουν τίποτα για αυτό. 

 Η επιλογή σίγασης είναι προσβάσιμη μέσω του μενού στο επάνω δεξιό μέρος της ανάρτησης ή του προφίλ ενός χρήστη. Μπορείτε να κάνετε σίγαση τις αναρτήσεις, τις ιστορίες ή και τα δύο, ανάλογα με τη δραστηριότητα που δεν σας ενδιαφέρει να δείτε.Αυτή δεν είναι η πρώτη προσπάθεια του Instagram για τη διακοπή ανεπιθύμητου περιεχομένου από τη ροή σας. Πέρυσι, το κοινωνικό δίκτυο εισήγαγε την επιλογή να αποκρύψει αυτομάτως τα προσβλητικά σχόλια και νωρίτερα αυτό το μήνα θεσπίστηκαν επιπλέον μέτρα για την καταπολέμηση του εκφοβισμού.

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα