Διευθύνων σύμβουλος της Xiaomi: Το Xiaomi Mi Max 3 Phablet έρχεται τον Ιούλιο

Ο CEO της Xiaomi, Lei Jun, μόλις επιβεβαίωσε ότι το Mi Max 3 phablet θα ανακοινωθεί τον Ιούλιο. Ο Lei Jun επιβεβαίωσε αυτές τις πληροφορίες μέσω του Weibo (κινεζικό κοινωνικό δίκτυο), καθώς ανταποκρινόταν σε μια ερώτηση από έναν από τους καταναλωτές.Ορισμένες φήμες υποδηλώνουν ότι το Mi Max 3 μπορεί να φτάσει στο επερχόμενο Shenzhen Xiaomi, καθώς το Mi Max 2 ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Το Xiaomi Mi Max 3 θα είναι η τρίτη γενιά phablet Mi Max της εταιρείας, και καθώς οι δύο πρώτοι ήταν αρκετά επιτυχημένοι, η Xiaomi επέλεξε να εισαγάγει και την τρίτη. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της Shenzhen της εταιρείας, την οποία η Lei Jun επιβεβαίωσε ότι θα φιλοξενηθεί πριν από το τέλος αυτού του μήνα, η Xiaomi αναμένεται να ξεκινήσει το smartphone Xiaomi Mi 7, το 8ο επετειακό smartphone και το Mi Band 3. Ο Lei Jun είχε πρόσφατα επιβεβαιώσει ότι η εταιρεία σχεδιάζει να δείξει πολλά προϊόντα κατά τη διάρκεια αυτού του γεγονότος, ενώ η Xiaomi ήδη ετοιμάζει την άφιξη του Mi Band 3.Το Xiaomi Mi 7 και το 8ο επετειακό smartphone έχουν διαρρεύσει εδώ και αρκετό καιρό τώρα, επομένως και αυτά τα δύο τηλέφωνα θα εμφανιστούν επίσης. Τώρα, όσον αφορά το Mi Max 3, αυτή η συσκευή αναμένεται να μεταφερθεί με αξιοσημείωτα λεπτότερα bezels από τον προκάτοχό της. Λοιπόν, η Xiaomi αναμένεται να αλλάξει το σχεδιασμό του Mi Max 3, καθώς το τηλέφωνο μοιάζει πιθανότατα με το Redmi 5 Plus / Redmi Note 5, τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό.

Το Xiaomi Mi Max 3 σχεδόν σίγουρα θα συνοδεύεται από σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πίσω πλευρά, ενώ το τηλέφωνο θα χρησιμοποιεί κουμπιά στην οθόνη. Η συσκευή θα είναι κατασκευασμένη από μέταλλο, σχεδόν σίγουρα, και θα τροφοδοτείται από ένα τσιπ από την σειρά Qualcomm Snapdragon 600, τουλάχιστον έτσι συμβαίνει μέχρι τώρα. Το Mi Max 3 αναμένεται να έχει μια πολύ μεγάλη οθόνη, ο προκάτοχός του είχε έρθει με ένα πάνελ 6,4 ιντσών, αλλά θεωρώντας ότι το Mi Max 3 θα έχει λεπτότερα πλαίσια, είναι πιθανό ότι η Xiaomi επιλέγει να συμπεριλάβει ακόμα μεγαλύτερη οθόνη στο Mi Max 3, μια οθόνη 6,5 ή 6,6 ιντσών, ίσως, αν και μαντεύουμε μόνο σε αυτό το σημείο.

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα