Το Google Duo προσφέρει κοινή χρήση οθόνης στο Android

Η εφαρμογή Duo της Google έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές βιντεοκλήσεων στο Android από το ντεμπούτο της το 2016 και τώρα εισάγει μια σπάνια δυνατότητα για πλατφόρμες κινητών: κοινή χρήση οθόνης. Η τελευταία έκδοση του Duo κυκλοφορεί με τη δυνατότητα να μοιράζεται αυτό που εμφανίζεται στην οθόνη ενός τηλεφώνου κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, επιτρέποντας στο άλλο άτομο να ακολουθήσει μαζί σε πραγματικό χρόνο.Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης βίντεο, η κοινή χρήση οθόνης μπορεί να ενεργοποιηθεί με ένα νέο εικονίδιο ακριβώς πάνω από το εικονίδιο του διακόπτη της κάμερας στα αριστερά. Όταν επιλέγετε να συνεχίσετε, η εφαρμογή θα αρχίσει να εμφανίζει την αρχική οθόνη του κοινόχρηστου χρήστη, με ένα κόκκινο περιθώριο που υποδεικνύει ότι ο άλλος καλών μπορεί να δει τα πάντα.

Ένα κόκκινο κουμπί τοποθετείται στην οθόνη για εύκολη παύση ή διακοπή της κοινής χρήσης της οθόνης, με την τελευταία να επιστρέφει αυτόματα τους χρήστες στην κλήση Duo.google duo2

Η κοινή χρήση οθόνης περιλαμβάνεται στην έκδοση 34 της εφαρμογής Duo, η οποία κυκλοφορεί σταδιακά τώρα. Ένας αριθμός χρηστών με πρώιμη πρόσβαση διαπιστώνει ότι το χαρακτηριστικό εξακολουθεί να έχει σφάλματα, με τους παραλήπτες κλήσεων να μην μπορούν να δουν την οθόνη του κοινόχρηστου χρήστη, οπότε ίσως χρειαστεί άλλη ενημερωμένη έκδοση ή δύο πριν να λειτουργήσει σωστά για όλους.

Είναι εύκολο να δείτε ότι αυτό γίνεται εξαιρετικά χρήσιμο για όσους προσφέρουν βασική τεχνική υποστήριξη ή αντιμετώπιση προβλημάτων στους φίλους και την οικογένεια. Το να βλέπετε την οθόνη κάποιου ή να δίνετε οδηγίες live θα πρέπει να είναι πολύ πιο εύκολο από το να πάρετε και να στείλετε screenshots ή να πληκτρολογήσετε λεπτομερείς οδηγίες.

Πηγή: 9to5Google

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα