Μια κρυφή ματιά στο νέο RED holographic smartphone

Μοιάζει με smartphone, λειτουργεί σαν smartphone, αλλά μόλις δείτε την οθόνη, δεν έχετε δει ποτέ κάτι τέτοιο.Οι εικόνες ξεπετάγονται ακριβώς επάνω από το κινητό, σαν να παρακολουθείτε μια ταινία 3D με μεγάλη οθόνη, με μια μεγάλη διαφορά. Δεν χρειάζεται να φοράτε γυαλιά.Η εταιρεία RED, η οποία κατασκευάζει βιντεοκάμερες υψηλών προδιαγραφών ειδικά για τους κινηματογραφιστές, σκηνοθέτησε μια φευγαλέα ματιά στο επερχόμενο smartphone της, Hydrogen ONE για τους ενθουσιώδεις οπαδούς των νέων τεχνολογιών και την κινηματογραφική κοινότητα το Σαββατοκύριακο, όπου οι άνθρωποι, για πρώτη φορά, είδαν την τεχνολογία με τα δικά τους μάτια.

Δεν έχουν ανακοινωθεί ημερομηνίες ή τιμές για το τηλέφωνο, το οποίο λειτουργεί στην πλατφόρμα Android, αλλά αξιωματούχοι της εταιρείας αναμένουν ότι το κόστος θα είναι περίπου 10% υψηλότερο από το iPhone X, το οποίο ξεκινά από 999 δολάρια.

"Το τηλέφωνο είναι για όλους όσους θέλουν να αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουν τον κόσμο", δήλωσε ο ιδρυτής της RED, Jim Jannard, στο USA TODAY. "Βλέπουμε σε multi view, αλλά όλα όσα βλέπουμε στα τηλέφωνά μας είναι σε 2D. Θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό, ώστε να έχετε το περιεχόμενό σας σε multi view".

Όταν οι πελάτες παίρνουν τα τηλέφωνά τους, θα μπορούν να καταγράφουν τις δικές τους φωτογραφίες και βίντεο σε αυτό που η RED καλεί τη λειτουργία 4View. Η RED δημιουργεί αυτό που ονομάζει Hydrogen Network ως χώρο όπου τα στούντιο και οι κινηματογραφιστές μπορούν να μετατρέψουν το 3D περιεχόμενο τους σε 4view.Η RED έριξε κάποια ονόματα ως πιθανούς συνεργάτες στην εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένων των Walt Disney Co. και Lionsgate.

Από την πλευρά του, το Hydrogen One θα έχει οθόνη 5,7 ιντσών ικανή να παρουσιάσει αυτό το "ολογραφικό περιεχόμενο 4View. Θεωρητικά, αυτό σημαίνει ότι θα είστε σε θέση να κοιτάξετε γύρω, κάτω, ακόμα και στην εικόνα της οθόνης. Ακόμη βέβαια δεν υπάρχει απάντηση: Πόσες ολογραφικές ταινίες, παιχνίδια και άλλες εφαρμογές θα διατίθενται κατά την κυκλοφορία και πόσο καλό θα είναι αυτό το περιεχόμενο;Το RED ισχυρίζεται ότι το Hydrogen One έχει σχεδιαστεί για "κατασκευαστές, κινηματογραφιστές και δημιουργούς περιεχομένου". Χρησιμοποιώντας αυτό που ονομάζεται "σύστημα pogo pin", θα μπορείτε επίσης να στοιβάζετε άλλες συσκευές πάνω στη συσκευή για να προσθέσετε λειτουργίες, πιθανώς όπως κάνει η Motorola στα smartphone της Moto Z με εξαρτήματα Moto Mods.

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα