Το Fortnite έρχεται τελικά στο Android αυτό το καλοκαίρι

Συγγνώμη, οπαδοί του Fortnite που έχετε τηλέφωνα Android, θα πρέπει να περιμένετε λίγο περισσότερο μέχρι να μπορέσετε να παίξετε έναν από τους καλύτερους τίτλους της χρονίας εν κινήσει. Το αργότερα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Μπορεί να παίζετε Fortnite για Android τον ΑύγουστοΟι εθισμένοι στο Battle Royale με συσκευές Android περιμένουν να μάθουν μια καθορισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για τον απίστευτα δημοφιλή τίτλο παιχνιδιών που κυκλοφόρησε σε iOS από την Epic Games πριν από δύο μήνες. Σε μια επίσημη ενημερωμένη έκδοση για προγραμματιστές νωρίτερα σήμερα, ο προγραμματιστής / εκδότης επιβεβαίωσε ότι η ανάπτυξη βρίσκεται σε εξέλιξη και ότι "στοχεύει αυτό το καλοκαίρι για την κυκλοφορία του".

Η Epic ανακοίνωσε τον Μάρτιο ότι το online shooter game θα φτάσει στο Play Store "μέσα σε λίγους μήνες". Το νέο που κυκλοφόρησε σήμερα δείχνει ότι θα δούμε το Fortnite να έρθει σε Android και tablet από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου.Ενώ είναι απογοητευτικό να ακούσουμε ότι υπάρχει ακόμα τουλάχιστον ένας ακόμη μήνας αναμονής, φαίνεται ότι ο επιπλέον χρόνος θα χρησιμοποιηθεί σωστά.

Η Epic προσπαθεί να βελτιώσει την εμπειρία στο κινητό, χωρίς αμφιβολία για να εξασφαλίσει ότι μπορεί να ανταγωνιστεί πλήρως το άλλο μαζικά δημοφιλές παιχνίδι battle royale της PUBG Mobile. Στην ενημερωμένη έκδοση του προγραμματιστή (μέσω του The Verge), με τίτλο "State of Mobile", η Epic ανακοίνωσε μια σειρά από tweaks στην έκδοση για κινητά του Fortnite που θα πρέπει να είναι διαθέσιμη στους χρήστες Android μετά την κυκλοφορία.

Αυτά περιλαμβάνουν μια προσαρμόσιμη HUD (εικόνα παρακάτω), εγγενή φωνητική συνομιλία, stat-tracking, καθώς και βελτιστοποιήσεις γραφικών και επιδόσεων καθώς και γενικές βελτιώσεις στη σταθερότητα.

fornite img1 fornite img2Σε μια τελική ανακοίνωση σχετικά με την επερχόμενη έκδοση Android, η Epic είπε: "Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς είστε ενθουσιασμένοι για αυτή την κυκλοφορία και υποσχόμαστε ότι όταν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για να μοιραστούμε, θα το ακούσετε πρώτα από εμάς".

Πηγή: androidauthority

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα