Πιθανότατα το Xiaomi Mi 8 γίνεται leaked σε video με σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη

Ένα νέο υποτιθέμενο βίντεο της πολυαναμενόμενης ναυαρχίδας της Xiaomi του Μι 8 έχει εμφανιστεί για να δείξει σε λειτουργία το σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Το κλιπ τριών δευτερολέπτων δεν αποκαλύπτει πλήρως το τηλέφωνο, καθιστώντας δύσκολο να κρίνουμε αν πράγματι είναι το Mi 8, ωστόσο, η αρχική οθόνη που εμφανίζεται στο βίντεο θυμίζει MIUI 9.

 Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από το γυαλί μπορείτε να δείτε ότι αναβοσβήνει μόλις ο χρήστης τοποθετήσει τον αντίχειρά του στην καθορισμένη περιοχή της οθόνης για να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Συγκεκριμένα, ο σαρωτής φαίνεται να λειτουργεί ταχύτερα σε αυτό το demo απ'ό, τι συμβαίνει στις συσκευές Vivo X series. Η κινεζική εταιρεία λέγεται ότι προμηθεύεται αυτούς τους αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων επόμενης γενιάς είτε από την Synaptics είτε από την Goodix.

Ακόμα κι αν η επόμενη ναυαρχίδα της Xiaomi δεν διαθέτει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, μπορεί να συμπεριληφθεί μια επιλογή 3D αναγνώρισης προσώπου. Μια μονάδα αναγνώρισης προσώπου του Mi 8 είχε διαρρεύσει μερικές ημέρες πριν, που μοιάζει πολύ με αυτό που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο iPhone X της Apple . Η βελτιωμένη τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου δεν λαμβάνει μόνο μια εικόνα 2D του χρήστη, δημιουργεί έναν τρισδιάστατο χάρτη του προσώπου του χρήστη για να κάνει τη διαδικασία σημαντικά ασφαλέστερη. Κανένα συμβατό smartphone, εκτός από το iPhone X, δεν έχει ενσωματώσει αυτήν την τεχνολογία, η οποία απαιτεί μεγάλη εγκοπή στην οθόνη που αναμένεται να παρουσιάσει το Xiaomi Mi 8.Το Xiaomi Mi 8, που αποτελεί το κορυφαίο smartphone της εταιρίας και όχι μόνο, αναμένεται να διαθέτει αρκετές εσωτερικές μονάδες κορυφαίου τύπου, όπως τσιπ Snapdragon 845, 8GB μνήμης LPDDR4X RAM και αποθήκευση UFS 2.1 τουλάχιστον 64 GB. Λέγεται ότι διαθέτει Qi υποστήριξη ασύρματης φόρτισης και μπαταρία 4.000mAh. Εάν ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη καταλήγει να είναι μέρος του πακέτου Mi 8, το τηλέφωνο θα έχει σίγουρα μια OLED οθόνη η οποία φημολογείται ότι θα ανέρχεται σε 5,45 ίντσες.

Δείτε εδώ το video

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα