Τα Xperia Z2, Mate 10 Pro και η σειρά Huawei P20 υποστηρίζουν Netflix HDR

Εάν διαθέτετε τηλεόραση με δυνατότητα προβολής εικόνων Ultra HD και ένα πλάνο Netflix που υποστηρίζει ροή περιεχομένου Ultra HD, απολαμβάνετε μερικές εκπομπές υψηλής ποιότητας. Ωστόσο, τι γίνεται αν θέλετε να παρακολουθήσετε το περιεχόμενο UHD στο τηλέφωνό σας;Δυστυχώς, μόνο ένας περιορισμένος αριθμός smartphones έχει οθόνες με δυνατότητα HDR και έως σήμερα, η Netflix υποστηρίζει μόνο επτά από αυτές. Αλλά τώρα, μπορούμε να προσθέσουμε τέσσερις ακόμη συσκευές στη λίστα (μέσω 9to5Google): το Sony Xperia XZ2, το Huawei Mate 10 Pro και το Huawei P20 και το Huawei P20 Pro.

Αυτές οι νέες συσκευές πλαισιώνουν το LG V30, το τηλέφωνο Razer, το Samsung Galaxy Note 8, το Samsung Galaxy S9, το Samsung Galaxy S9 Plus, το Sony Xperia XZ1, το Sony Xperia XZ Premium και το Samsung Galaxy Tab S3. Αυτό μας δίνει συνολικά 12 συσκευές.

Εάν μεταβείτε σε αυτήν τη λίστα στην επίσημη σελίδα υποστήριξης Netflix, θα βρείτε τη λίστα συμβατών συσκευών. Ωστόσο, το Huawei P20 Pro και το Samsung Galaxy S9 Plus δεν αναφέρονται. αλλά λειτουργούν.Το Netflix πιθανότατα θα συνεχίσει να προσθέτει συσκευές στη λίστα HDR, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε περιεχόμενο UHD στο smartphone σας όπου κι αν πάτε. Επί του παρόντος, το μόνο σχέδιο που υποστηρίζει τη ροή του περιεχομένου UHD είναι το σχέδιο Netflix Premium, το οποίο θα σας κοστίσει 11,99 € το μήνα.

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα