Η Huawei ανακοινώνει ότι το Honor 10 έχει ήδη ξεπουλήσει στην Ευρώπη

Στα 399 ευρώ, το Honor 10 της Huawei σας δίνει πολύ καλή απόδοση για τα χρήματα σας. Γι 'αυτό είναι μικρή η έκπληξη όταν ακούσαμε ότι το Honor 10 έχει ξεπουλήσει ήδη στην Ευρώπη. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την Huawei (μέσω της GSMArena), το τηλέφωνο έχει ήδη εξαντληθεί.Η Huawei (φυσικά) δεν διευκρινίζει πόσες συσκευές πωλούνται για να επιτύχει μια τέτοια κατάσταση. Εντούτοις, έλεγε ότι περίπου 80.000 μέλη των ευρωπαϊκών κοινωνικών μέσων ενημέρωσης εκμεταλλεύτηκαν ένα κουπόνι που τους έδωσε μια έκπτωση 30 ευρώ από την ήδη χαμηλή τιμή. Γνωρίζουμε λοιπόν ότι η Huawei πώλησε τουλάχιστον 80.000 συσκευές Honor 10 σε περίπου 24 ώρες.

Εντυπωσιακά, η Huawei λέει ότι χρειάστηκαν μόλις έξι ώρες για τους κατοίκους της Ισπανίας να αγοράσουν όλο το διαθέσιμο απόθεμα από το smartphone για τη χώρα τους.Το Honor 10 της Huawei είναι η συνέχεια του Honor 9 του περασμένου έτους και έρχεται μετά από το απίστευτα καλοδεχούμενο Huawei P20 Pro.

Ως συνήθως, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα δουν το Honor 10, καθώς οι συσκευές Huawei δεν πωλούνται στην Αμερική.

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα