Το Acer Chromebook Tab 10 θα είναι πιθανόν διαθέσιμo τον Ιούνιο

Το Acer Chromebook Tab 10, η πρώτη προσπάθεια της Acer για ένα tablet με λειτουργικό σύστημα Chrome OS, θα είναι πιθανόν διαθέσιμη στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη από τον Ιούνιο. Αυτές οι πληροφορίες προήλθαν από τις ιστοσελίδες των ηλεκτρονικών καταστημάτων λιανικής πώλησης ShopBLT και Promevo.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες πολύ λίγες μονάδες της συσκευής θα φτάσουν στους εμπόρους τον επόμενο μήνα, ενώ περισσότερες συσκευές Chromebook Tab 10 προγραμματίζονται να φτάσουν από τον κατασκευαστή τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.Το Acer Chromebook Tab 10 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από τον κατασκευαστή της Ταϊβάν τον περασμένο Μάρτιο και αρχικά είχε προγραμματιστεί να είναι διαθέσιμη στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη κάπου μέσα στον Απρίλιο. Σε αντίθεση με άλλες δημοφιλείς συσκευές που βασίζονται στο Chrome OS, το Chromebook Tab 10 έχει έναν τύπο tablet, επιτρέποντας στη συσκευή να ανταγωνίζεται το iPad και επίσης συνοδεύεται από ένα Wacom EMR Stylus, το οποίο ο κατασκευαστής σημειώνει ότι πρέπει να έχει ως αποτέλεσμα μια βελτιωμένη γραφή για καλύτερη εμπειρία από τους μαθητές. Το tablet υποστηρίζεται από το chipset OP1, το οποίο αποτελείται από έναν επεξεργαστή έξι πυρήνων με δύο πυρήνες CPU ARM Cortex A72 και τέσσερις πυρήνες επεξεργαστών ARM Cortex A53. Η CPU του tablet είναι προγραμματισμένη μέχρι 2GHz. Επιπλέον, το Acer Chromebook Tab 10 περιλαμβάνει 4GB μνήμης RAM και εσωτερική αποθήκευση flash 32GB, η οποία μπορεί να επεκταθεί χρησιμοποιώντας μια κάρτα microSD. Η συσκευή διαθέτει οθόνη IPS 9,7 ιντσών με ανάλυση 2048 με 1536 Pixels και αναλογία διαστάσεων 4: 3. Η πίσω κάμερα του tablet είναι εξοπλισμένη με αισθητήρα 5 megapixel ενώ η κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός διαθέτει μια μονάδα 2 megapixel.Η συσκευή υποστηρίζει επίσης δυνατότητες συνδεσιμότητας, όπως Wi-Fi 802.11ac και Bluetooth 4.1. Επιπλέον, το Acer Chromebook Tab 10 περιλαμβάνει μια θύρα USB τύπου C που μπορεί να φτάσει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 5Gbps. Το tablet διαθέτει επίσης υποστήριξη για εφαρμογές Android και στο μέλλον, το προϊόν θα μπορεί επίσης να υποστηρίζει λογισμικό επαυξημένης πραγματικότητας. Όταν αποκαλύφθηκε, η Acer ανέφερε ότι το Chromebook Tab 10 θα είναι λιανικό για $ 329 στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, η συσκευή πρέπει να παραδίδεται με τιμή € 329.

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα