Το update του PUBG Mobile φέρνει έναν νέο χάρτη ερήμου και πολλά άλλα

Μπορεί να μην έχουμε φτάσει ακόμα στην έκδοση 1.0 του PUBG Mobile ακόμα, την οποία συνήθως περιμένουν οι περισσότεροι χρήστες, αλλά το update του PUBG Mobile 0.5.0 εισάγει μερικά πολύ ωραία χαρακτηριστικά και βελτιώσεις στο παιχνίδι.Το πρώτο νέο χαρακτηριστικό είναι ο Miramar, ένας νέος χάρτης ερήμου που περιλαμβάνει και νέα οχήματα και όπλα. Φαίνεται ότι ο νέος χάρτης δεν υποστηρίζει την λειτουργία Arcade του PUBG Mobile, αν και αυτό θα μπορούσε να αλλάξει σε μια μελλοντική ενημέρωση.

Ακολουθούν οι αποστολές προόδου και δραστηριότητας, οι οποίες προσφέρουν ανταμοιβές καθώς ανεβαίνετε και βασίζεστε στη δραστηριότητά σας, αντίστοιχα. Νέες αποστολές ανοίγουν καθώς προχωράτε μέσα από τα επίπεδα και όσο περισσότερο παίζετε το PUBG Mobile, παρόλο που οι αποστολές δραστηριοτήτων εμφανίζονται σε εβδομαδιαία βάση.Οι αποστολές προόδου εξουδετερώνουν ορισμένες ποσότητες BP εντός του παιχνιδιού, αν και μπορείτε επίσης να κάνετε πράγματα όπως να γίνετε μέλος ενός πληρώματος ή να δώσετε BP σε έναν φίλο.

Η ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνει επίσης μια τοπική γρήγορη λειτουργία ομάδας. Εάν έχετε κοντά σας ανθρώπους που παίζουν επίσης PUBG Mobile, μπορείτε να εισάγετε έναν εξαψήφιο κωδικό για να συνεργαστείτε μαζί τους. Αυτό είναι περισσότερο μια ένταξη ταχύτητας του παιχνιδιού που δεν απαιτεί από εσάς να ψάχνετε ανθρώπους με τα ονόματα χρήστη τους.

Τέλος, η ενημέρωση περιλαμβάνει κανάλια συνομιλίας ειδικά για κάθε γλώσσα, τα μέσα συλλογής ανταμοιβών για κάθε νέα βαθμίδα που φτάνετε στο Season 2, ένα κατάστημα που σας επιτρέπει να δείτε και να αγοράσετε εξαρτήματα και αντικείμενα και ένα Secret Stash που σας επιτρέπει να αγοράσετε ειδικά αντικείμενα.Λάβετε υπόψη ότι η ενημέρωση δεν περιλαμβάνει τη δυνατότητα επιλογής της περιοχής και της σημαίας σας. Η εταιρία είπε ότι είναι ένα χαρακτηριστικό που φαίνεται ότι θα προσθέσει "αργότερα," αλλά δεν παρέχει ένα χρονοδιάγραμμα. Επίσης, η ενημερωμένη έκδοση δεν περιλαμβάνει προοπτική πρώτου προσώπου, αν και μπορεί να φτάσει σε μελλοντική ενημέρωση.

Η ενημέρωση PUBG Mobile είναι διαθέσιμη στο Play Store και ανέρχεται σε πάνω από 700MB.

 

fb techfreaks youtube techfreaks