Εκπληκτικές εκδόσεις των Galaxy S9 και S9 Plus σε χρυσό και κόκκινο χρώμα στα καταστήματα από τον Μάιο

Η Samsung ανακοίνωσε δύο νέα χρώματα για τις συσκευές Galaxy S9 και S9 Plus. Οι νέες εκδόσεις Sunrise Gold και Burgundy Red των τηλεφώνων θα ενταχθούν στην υπάρχουσα σύνθεση του Midnight Black, Titanium Gray, Coral Blue και Lilac Purple.Η έκδοση του Burgundy Red θα είναι διαθέσιμη στην Κορέα και την Κίνα από τον Μάιο. Η έκδοση Sunrise Gold θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο σε αγορές όπως η Αυστραλία, η Χιλή, η Γερμανία, το Χονγκ Κονγκ, η Κορέα, το Μεξικό, η Ρωσία, η Ισπανία, η Ταϊβάν, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Βιετνάμ. Η Samsung λέει ότι θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές σύντομα μετά την αρχική έκδοση.

Η έκδοση Sunrise Gold θα έχει φινίρισμα σατινέ γυαλιστερό. Σύμφωνα με τη Samsung, αυτό θα "τυλίξει το smartphone σε μια γαλήνια λάμψη" δημιουργώντας παράλληλα μια αίσθηση "ζωντάνιας και ηρεμίας".

Από την άλλη πλευρά, όσοι αναζητούν μια "σύγχρονη και παραδοσιακή" αίσθηση θα πρέπει πιθανώς να πηγαίνουν για το χρώμα Burgundy Red, το οποίο η Samsung λέει είναι "ένα από τα βαθύτερα κόκκινα διαθέσιμα".Αν αφήσουμε το ανόητο μάρκετινγκ στην άκρη, το Galaxy S9 εξακολουθεί να είναι μία από τις πιο ελκυστικές συσκευές εκεί έξω και βρίσκεται εύκολα στον κατάλογο με τα καλύτερα smartphones του 2018. Τα νέα χρώματα θα είναι ευπρόσδεκτα από εκείνους που έχουν δει τα Galaxy S9 ή S9 Plus αλλά δεν έχουν αγοράσει ακόμα.

fb techfreaks youtube techfreaks