Ρίξτε μια ματιά στο Samsung Galaxy J6 και στην Infinity οθόνη του

Πριν από λίγες μέρες, οι προδιαγραφές του Samsung Galaxy J4 και του Galaxy J6 έγιναν leaked στο διαδίκτυο, αποκαλύπτοντας δύο χαμηλού κόστους συσκευές της Samsung. Αλλά τώρα, μέσω του SamMobile, έχουμε την πρώτη μας hands-on ματιά στο Galaxy J6 και την Infinity οθόνη του.Η οθόνη Infinity είναι ο όρος που χρησιμοποιεί η Samsung για τη χρήση τηλεφώνων με υψηλές αναλογίες οθόνης-πλαισίου. Η εταιρεία παρουσίασε για πρώτη φορά τον όρο με τη ναυαρχίδα των Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8 Plus.

Το Galaxy J6 (και το επερχόμενο Galaxy J4) θα είναι οι πρώτες συσκευές χαμηλού κόστους από την Samsung που θα έχουν την κορυφαία λειτουργία Infinity Display.Ελέγξτε τις εικόνες παρακάτω για να δείτε πόση οθόνη έχει το μπροστινό μέρος του Galaxy J6:

j6 screen

Αν και δεν γνωρίζουμε ακόμα την ανάλυση οθόνης του Galaxy J6, ο octa-core Exynos 7870 μας οδηγεί στο να πιστέψουμε ότι θα είναι 1480 x 720.

Το πίσω μέρος της συσκευής είναι λιγότερο ενδιαφέρον από το μπροστινό μέρος, καθώς είναι μια μαύρη πλαστική πλάκα με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την κάμερα ενός φακού. Σύμφωνα με το SamMobile, η πλάτη δεν είναι αφαιρούμενη, επομένως δεν θα έχετε εύκολη πρόσβαση στην μπαταρία.Οι πραγματικές φωτογραφίες επιβεβαιώνουν επίσης ότι η συσκευή θα τρέχει με Android 8.0 Oreo (με skin Samsung Experience 9.0) και διαθέτει θύρα micro-USB και υποδοχή ακουστικών

j6 back

Οι άλλες προδιαγραφές που διαρρέουν για το Galaxy J6 είναι η πιθανή επιλογή των 2GB, 3GB ή 4GB μνήμης RAM, 32GB ή 64GB επεκτάσιμης αποθήκευσης, μίας μπαταρίας 3.000mAh, μίας πίσω κάμερας 13MP και ενός μπροστινού 8ΜP selfie shooter.

images: SamMobile

fb techfreaks youtube techfreaks