Το Honor 10 είναι ένα χαμηλού κόστους Huawei P20 Pro

Honor, το sub-brand της Huawei που συμβαίνει να έχει το δικό της CEO, κυκλοφορεί σήμερα με μια νέα ναυαρχίδα Android και είναι μια υπέροχη, πιο φιλική προς την τιμή επανερμηνεία του Huawei P20 Pro. Το νέο Honor 10 παρουσιάζει την ίδια φιλοσοφία σχεδίασης με το P20 Pro: άσχημη εγκοπή στο μπροστινό μέρος, εκπληκτικό μπλε-μοβ ιριδίζων χρώμα στο πίσω μέρος.Η οθόνη του είναι 5,84 ίντσες, με αναλογία διαστάσεων 19: 9, καθιστώντας την μια αρκετά συμπαγή συσκευή με σύγχρονα πρότυπα high-end smartphone για το 2018. Η Honor επιλέγει μια οθόνη LCD αντί για OLED, βοηθώντας την να μειώσει το κόστος, αν και η ανάλυση εξακολουθεί να είναι ικανοποιητικά πυκνή 2280 x 1080 (432ppi).

Η εργονομία του είναι καλή, με έναν γρήγορο αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από το γυαλί που καταλαμβάνει το πηγούνι στο κάτω μέρος του τηλεφώνου και παρέχει μια αξιόπιστη και συνεπή μέθοδο για ξεκλείδωμα. Ακριβώς όπως και το P20 Pro, αυτό το τηλέφωνο αποπνέει την λαμπερή αίσθηση premium που κάθε εταιρεία κατασκευής τηλεφώνων προσπαθεί να πετύχει, αλλά οι περισσότεροι υπολείπονται της επίτευξης. Η Honor όμως έχει καταφέρει να το κάνει αυτό με ένα τηλέφωνο που στοχεύει το ανώτερο μεσαίο εύρος τιμών της αγοράς είναι πολύ αξιέπαινη προσπάθεια.

Το σύστημα διπλής κάμερας που χρησιμοποιείται στο Honor 10 είναι βασικά ένα παρακλάδι από τη μητρική εταιρεία Huawei, με κύριο αισθητήρα 16 megapixel και αισθητήρα μονόχρωμου 24 megapixel που λειτουργεί σε συνεργασία. Και οι δύο έχουν φακούς με διάφραγμα f / 1,8. Η Honor δανείζεται επίσης μερικές από τις σκηνές AI και αναγνώριση αντικειμένων τα οποία η Huawei έχει κάνει επίκεντρο της σειράς P της, αλλά φυσικά δεν πρέπει να περιμένετε την απόδοση της φωτογραφίας του P20 Pro, αλλά δεν μας χαλάει και ιδιαίτερα.honor 10 hand

Εκτός από την οθόνη, η οποία δεν είναι η καλύτερη, αλλά εξακολουθεί να είναι υψηλής ποιότητας, η Honor πραγματικά δεν έχει κόψει καθόλου από τις προδιαγραφές. Ο εσωτερικός επεξεργαστής είναι ο ίδιος με του Huawei P20 Pro, ο Kirin 970 και συνοδεύεται από 4GB μνήμης RAM και μια γενναιόδωρη αποθήκευση 128GB. Η μπαταρία είναι επίσης μεγάλη για το μέγεθος της οθόνης, σε 3.400mAh. Αυτό το τηλέφωνο έχει ακόμη και μερικά ωραία extras που τα περισσότερα flagships τώρα αγνοούν: μια υποδοχή ακουστικών και ένα blaster IR.

Το Honor 10 θα κυκλοφορήσει αμέσως στην Ευρώπη, με την τιμή του να είναι € 449 για την έκδοση 128GB ή € 399 εάν μπορείτε να ζήσετε (που σίγουρα μπορείτε) με 64GB.

fb techfreaks youtube techfreaks