Οι συσκευές Samsung Galaxy S9 και S9 Plus υποστηρίζουν τελικά το ARCore

Οι ιδιοκτήτες των Samsung Galaxy S9 και S9 Plus μπορούν τελικά να συμμετάσχουν στην εμπειρία AR χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ARCore της Google. Πολλοί χρήστες του Reddit ανέφεραν ότι μπορούν τώρα να τρέξουν το ARCore στα τηλέφωνά τους, ενώ και τα Galaxy S9 και S9 Plus έχουν προστεθεί στη σελίδα της Google με τις επίσημα υποστηριζόμενες συσκευές.


 

Αρχικά αναφέρθηκε ότι τα Galaxy S9 και S9 Plus θα υποστήριζαν το ARCore το Φεβρουάριο. Ωστόσο, οι συσκευές δεν υποστήριζαν την τεχνολογία και μόλις τώρα, δύο μήνες μετά την κυκλοφορία των τηλεφώνων, οι χρήστες έχουν αρχίσει να αναφέρουν ότι μπορούν να εγκαταστήσουν την εφαρμογή ARCore. Αυτό είναι ίσως απογοητευτικό, δεδομένου ότι, τη στιγμή της απελευθέρωσης του Galaxy S9, τα Galaxy S8, S8 Plus, Note 8 και S7 υποστήριζαν ήδη την τεχνολογία.

Το ARCore είναι το κιτ ανάπτυξης της επαυξημένης πραγματικότητας της Google. Κάνει πιο εύκολο για τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν εμπειρίες AR στις εφαρμογές τους. Πρώτα κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο του 2018, η ARCore έκδοση 1.2 παρουσιάστηκε μόλις την περασμένη εβδομάδα. Η τελευταία έκδοση προσφέρει υποστήριξη για πολλούς παίκτες και τη δυνατότητα των εφαρμογών AR να βλέπουν κάθετες επιφάνειες.

Για να λάβετε υποστήριξη ARCore στη συσκευή σας, πρέπει να κατευθυνθείτε στο Play Store και να κατεβάσετε την εφαρμογή ARCore. Ενώ αυτό θα εγκαταστήσει το πλαίσιο, δεν θα προσφέρει πραγματικά καμία εμπειρία AR. Για να δείτε πραγματικά τι μπορεί να κάνει το AR, θα χρειαστεί να κατεβάσετε κάποιες από τις εφαρμογές που κάνουν χρήση του πλαισίου.

Κατεβάστε το ARCore από εδώ!

 

fb techfreaks youtube techfreaks