Το Moto C2 & C2 Plus Renders φαίνεται να δείχνει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων

Τα νέα Moto C2 και Moto C2 Plus της Lenovo και Motorola φαίνεται να έχουν εμφανιστεί σε leaks και τα renders δείχνουν ότι τουλάχιστον μία από τις συσκευές, πιθανώς το μεγαλύτερο Moto C2 Plus, με το ίδιο είδος home button να ενσωματώνει ρύθμιση σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων που εμφανίζεται στη ναυαρχίδα της σειράς Moto Z.

 Εκτός από αυτές τις λεπτομέρειες, ο σχεδιασμός της νέας σειράς Moto C φαίνεται να έχει αλλάξει ελάχιστα από τον προκάτοχό του, εκτός από τα κουμπιά πλοήγησης in-bezel που λείπουν. Το ένα τηλέφωνο τοποθετεί ένα κουμπί home εκεί που ήταν αυτά, με το λογότυπο Moto επάνω, ενώ το άλλο βάζει το λογότυπο Moto στο κάτω μισό. Και οι δύο φαίνεται να έχουν περίπου τις ίδιες αναλογίες bezels.

Η σειρά Moto C έκανε την εμφάνισή της αθόρυβα το περασμένο έτος, φέρνοντας μια τιμή κατώτατου ορίου και προδιαγραφές που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως το ελάχιστο απαραίτητο για μια ικανοποιητική εμπειρία Android. Για τα μοντέλα του τρέχοντος έτους δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για τις προδιαγραφές ή άλλες διαρροές ακόμα, εκτός από τις εικόνες που βλέπουμε εδώ, αλλά θα είχε νόημα να πούμε ότι ακολουθούν τις ίδιες γραμμές με κάποιες ελαφρές ενημερώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μοντέλα της φετινής χρονιάς μοιάζουν να χρησιμοποιούν ένα λαμπάκι LED σε σχήμα χαπιού, σε αντίθεση με το προηγούμενο έτος, κάτι που θα μπορούσε να υποδεικνύει νέο λογισμικό κάμερας ή ίσως ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα κάμερας. Οι κάμερες μπροστά στα μοντέλα του τρέχοντος έτους αναμένεται επίσης να έρθουν με ένα φλας.Το Moto C και το Moto C Plus από το 2017 δεν ήταν καθόλου κακά τηλέφωνα, αλλά και τίποτα περισσότερο για να ασχοληθούμε πολύ μαζί τους, παρά μόνο την τιμή η οποία ήταν πολύ χαμηλότερη από ότι μας είχε μάθει η Lenovo. Το Moto C χρησιμοποιεί μια οθόνη 5 ιντσών με σχετικά χαμηλή ανάλυση 854 x 480, μαζί με μια μπαταρία 2.350 mAh. Το μεγαλύτερο Moto C Plus, εν τω μεταξύ, διαθέτει πάνελ 5,5 ιντσών με ανάλυση 720 x 1,280 και μπαταρία 4,000mAh.

moto c2 c2 plus2

Το μικρότερο τηλέφωνο διαθέτει έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6737m έναντι του ελαφρώς πιο ισχυρού MediaTek MT6737 στο μεγαλύτερο Moto C Plus το οποίο θα διαθέτει ένα επιπλέον gigabyte μνήμης RAM, φτάνοντας στα 2GB σε σχέση με το ελάχιστο 1GB που βρέθηκε στο Moto C. Και οι δύο έχουν μια κάμερα μπροστά 2 megapixel, αλλά ενώ το Moto C έχει μια πίσω κάμερα 5-megapixel, το Moto C Plus έχει μια πιο ισχυρή φωτογραφική μηχανή 8-megapixel στο πίσω μέρος.Τέλος, από την άποψη της αποθήκευσης, το Moto C έχει μόνο 8GB αποθήκευσης, ενώ το Moto C Plus έχει 16GB. Αυτά τα τηλέφωνα έχουν κατασκευαστεί για να παρέχουν σταθερή αξία για πολύ λίγα χρήματα, οπότε το μικρότερο τηλέφωνο θα σας κοστίσει περίπου $ 70 USD, ενώ το Moto C Plus είναι πιο κοντά στα $ 90 USD. Και οι δύο αυτές τιμές ήταν πολύ λιγότερες από τις σειρές Moto E και Moto G, και μάλιστα λιγότερο από την αγορά παλαιότερων ναυαρχίδων με συγκρίσιμες προδιαγραφές, σε ορισμένες περιπτώσεις.

Source: 91Mobiles

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα