Νέα Leaks του OnePlus 6 αποκαλύπτουν τιμές και επίσημες εικόνες

Ενώ έχουμε δει μερικώς καλυμμένες εικόνες και renders από βίντεο 360 μοιρών, πρόσφατα διέρρευσαν φωτογραφίες που παρουσιάζουν το OnePlus 6 με περισσότερες λεπτομέρειες από ποτέ. Οι φωτογραφίες εντοπίστηκαν από το WinFuture σε μια λίστα με το Amazon.de, που έχει αφαιρεθεί μετά από λίγες ώρες. Δείχνουν τη συσκευή από όλες τις γωνίες. Ένα σύνολο φωτογραφιών το δείχνει σε ένα ματ "Midnight Black" χρώμα (εικόνες παρακάτω), ενώ το άλλο δείχνει σε ένα λαμπερό "Mirror Black" (πάνω εικόνα).Όλες οι αναμενόμενες λειτουργίες σχεδίασης εμφανίζονται. Η εγκοπή στο πάνω μέρος της οθόνης υπάρχει, όπως και η διπλή ρύθμιση κάμερας και η υποδοχή ακουστικών.

Εκτός από τις φωτογραφίες, η καταχώριση που καταργήθηκε πριν λίγες ώρες αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή και τη διαθεσιμότητα του τηλεφώνου. Έχουν καταχωρηθεί δύο εκδόσεις της συσκευής. Η πρώτη ήταν μια έκδοση 64GB που θα κοστίσει 519 ευρώ, ενώ η δεύτερη είναι έκδοση 128GB που θα φτάσει τα 569 ευρώ. Αν αυτό αποδειχθεί η τιμή, τότε θα ταιριάζει με τις προηγούμενες φήμες ότι το OnePlus 6 θα είναι η πρώτη συσκευή OnePlus που θα κοστίσει περισσότερα από 500 Ευρώ.

oneplus 6 winfuture2

Η OnePlus πρόκειται να αποκαλύψει επίσημα τη νέα της συσκευή στο Λονδίνο στις 16 Μαΐου. Σύμφωνα με την WinFuture, η Amazon.de ανέφερε το τηλέφωνο διαθέσιμο από τις 22 Μαΐου.Προηγούμενες διαρροές έχουν δείξει ότι το τηλέφωνο θα διαθέτει ένα chipset Snapdragon 845, 8GB μνήμης RAM, και την επιλογή να "απενεργοποιήσετε" ή καλύτερα να κρύψετε την εγκοπή. Η καταχώρηση του Amazon επιβεβαίωσε τη χρήση του Snapdragon 845, αλλά έδειξε μόνο 6GB μνήμης RAM. Είναι πιθανό ότι μια παραλλαγή με 8GB μνήμης RAM και ενδεχομένως περισσότερο αποθηκευτικό χώρο θα ανακοινωθεί σε άλλες αγορές ή σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Άλλες λεπτομέρειες που διαρρέουν αφορούν τη ρύθμιση της κάμερας: το OnePlus 6 θα διαθέτει κάμερες 16MP και 20MP με λειτουργία OIS και πορτραίτου. Το τηλέφωνο θα είναι επίσης "water repellent", αν και παραμένει να δει κανείς αν θα διαθέτει πιστοποίηση IP.

image source: WinFuture

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα