Αν θέλετε να αλλάξετε Smartphone το Xiaomi Redmi S2 θα πρέπει να βρίσκεται στην λίστα σας

Τα καλύτερα smartphones είναι αυτά που δεν κάνουν τους συμβιβασμούς πραγματικά αισθητούς. Έχουν υπάρξει αρκετά τηλέφωνα για να ταιριάξουν με αυτή την κατηγορία τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων Huawei Lite, της νέας σειράς Nokia και της σειράς Xmiomi Redmi.Το Xiaomi είναι ένα όνομα που εμφανίζεται επανειλημμένα όταν μιλάμε για τηλέφωνα με χαμηλό προϋπολογισμό, έχοντας φήμη ως κορυφαία αξία μεταξύ ποιότητας και τιμής. Αλλά το smartphone που κάνει την μεγάλη διαφορά είναι το νεοανακοινωθέν Redmi S2. Μετά από όλα, η εταιρεία έχει ήδη την οικογένεια Redmi 5 / Note 5, το Redmi 5A, το Mi 6X, και το Mi A1 στο εκτεταμένο σταθερό της οικονομικά προσιτό, αλλά βολικό κατάλογο με smartphones της.

Ωστόσο, το Redmi S2 εγγυάται την προσοχή σας, καθώς αποτελεί μέρος ενός νέου κύματος προσιτών και αρκετά ικανών smartphones.

Το τηλέφωνο (κοστίζει 140 € στο Gearbest) προσφέρει μια ρύθμιση διπλής κάμερας (12MP και 5MP) και ένα 16MP selfie shooter. Στη συνέχεια, υπάρχει το τμήμα απόδοσης, που διαθέτει ένα chipset Snapdragon 625 μεσαίας εμβέλειας, 3GB ή 4GB μνήμης RAM και αποθηκευτικό χώρο 32GB ή 64GB.Δεν είναι ανήκουστο να βρούμε διπλές φωτογραφικές μηχανές, selfie shooters υψηλής ανάλυσης ή εσωτερικά στοιχεία (όπως CPU και RAM) μεσαίας κατηγορίας σε ένα smartphone των 200 Ευρώ. Αλλά η Xiaomi διαχειρίζεται το σπάνιο κατόρθωμα να συνδυάσει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά σε μία συσκευή. Το προηγούμενο smartphone χαμηλού προϋπολογισμού της εταιρείας, το Redmi 5, έρχεται σε χαμηλότερη τιμή περίπου 100 € και ενώ είναι συγκρίσιμο με το Redmi S2 δεν διαθέτει διπλές κάμερες, ένα self-shooter υψηλής ανάλυσης και προσφέρει 2GB RAM και 16GB εσωτερικής αποθήκευσης σε αυτό το σημείο τιμής.Όσον αφορά τους συμβιβασμούς, ο ασθενέστερος σύνδεσμος του Redmi S2 μπορεί να είναι η οθόνη 6 ιντσών, η οποία είναι μόλις 720p. Αλλά ακόμα και εδώ, η Xiaomi έχει προσθέσει έναν υψηλό λόγο αναλογίας 18: 9. Οι fans των πυκνών οθονών ενδέχεται να απογοητευτούν με την οθόνη 269ppi, αλλά πολλά ακριβότερα τηλέφωνα χρησιμοποιούν ακόμα οθόνες 720p (π.χ. Moto G6 Play, Asus Zenfone 4 Max).

Η μπαταρία 3.000mAh είναι επίσης κάτι που δεν βρίσκουμε εύκολα σε τηλέφωνα αυτής της κατηγορίας τιμών. Γενικά είναι ένα τηλέφωνο που αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις και μπορείτε να αποκτήσετε premium χαρακτηριστικά σε αρκετά χαμηλή τιμή.

Βρείτε το στο Gearbest

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα