Το Monster Hunter Generations Ultimate έρχεται στο Nintendo Switch τον Αύγουστο

Ξεκινώντας στην Ιαπωνία τον Αύγουστο του 2017 και αποκλειστικά για το Nintendo Switch, οι οπαδοί του παιχνιδιού στον δυτικό κόσμο συνέχισαν να διατηρούν την ελπίδα ότι το Monster Hunter Generations Ultimate θα έκανε και μια παγκόσμια πρεμιέρα.

Τώρα, μετά από μήνες σιωπής, η Capcom επιβεβαίωσε τελικά τα νέα που περιμέναμε. Ίσως το Monster Hunter World που αναδύεται ως ο πιο δημοφιλής τίτλος του εκδότη βοήθησε να γίνει αυτή η απόφαση λίγο πιο εύκολη.

Το TechFreaks.gr έχει συγκεντρώσει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Monster Hunter Generations Ultimate, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας κυκλοφορίας, των trailer, του gameplay και πολλά άλλα!

Τι είναι το Monster Hunter Generations Ultimate;

Πρόκειται για μια βελτιωμένη έκδοση της αρχικής έκδοσης του Nintendo 3DS με καλύτερα οπτικά εφέ, βελτιωμένα controls και νέο περιεχόμενο για την υβριδική κονσόλα. Εάν παίζατε το πρωτότυπο σε 3DS, μπορείτε ακόμη να μεταφέρετε τα αποθηκευμένα δεδομένα σας.

Ενεργώντας ως συνέχεια των πρώτων γενεών, μερικοί από εσάς μπορεί να εξοικειωθούν εύκολα με μερικούς χαρακτήρες και τοποθεσίες που θα εμφανιστούν στο Ultimate.

Monster Hunter Generations Ultimate gameplay

Ο συνδυασμός της μάχης και της εξερεύνησης σε συνδυασμό με την δράση για πολλούς παίκτες λειτουργεί ως η ουσία του Monster Hunter Generations Ultimate. Μπορείτε να συνεργαστείτε με τους φίλους σας wireless σε docked ή handheld λειτουργία για να πάρετε το Zinogre και Nargacuya και άλλα εικονικά θηρία.

Υπάρχει αφθονία εδώ για τους φίλους του hardcore να νοσταλγούν χαζεύοντας το παιχνίδι, ενώ αφήνει επίσης τους νέους παίχτες να μπουν χωρίς να αισθάνονται περίεργα. Με μια αφθονία των τάξεων και των επαγγελμάτων για να διαλέξετε, είστε υποχρεωμένοι να βρείτε κάτι που να ταιριάζει στα γούστα σας σαν κυνηγός τεράτων.

Το Monster Hunter Generations Ultimate διαθέτει επίσης νέες ειδικές κινήσεις, γνωστές ως 'Hunter Arts', οι οποίες εκτελούνται με γρήγορο tap της οθόνης αφής. Οι παίκτες μπορούν να πειραματιστούν με έξι διαφορετικά στυλ κυνηγιού που θα σας ανταμείψουν με νέες κινήσεις, προσφέροντας διαδοχικές επιθέσεις. Για άλλη μια φορά, ενθαρρύνεστε να δοκιμάσετε διαφορετικές μεθόδους παιχνιδιού ​.

Δεν πρόκειται για μάχη, όμως. Κάθε αποστολή απαιτεί έντονη προετοιμασία είτε πρόκειται για κατασκευή potions είτε για την παρακολούθηση ενός τέρατος σε μεγάλες, εκτεταμένες περιοχές. Αυτό γίνεται ευκολότερο και, ελπίζουμε, πιο διασκεδαστικό με τους φίλους σας, εκτός αν προτιμάτε την ατομική δράση.

Monster Hunter Generations Ultimate τρέιλερ

 

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα