Το Galaxy S8 Lite εμφανίζεται σε Leaks, μπορεί να ανακοινωθεί στις 21 Μαΐου

Τα Galaxy S9 και S9 + είναι τώρα διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο, αλλά φαίνεται ότι η Samsung που δεν έχει τελειώσει με τη σειρά S8 ακόμα. Η εταιρεία κάνει ήδη μια σειρά τηλεφώνων με χαμηλότερο προϋπολογισμό, όπως το δημοφιλές A8 και A8 +. Η Samsung φαίνεται να εργάζεται σε άλλη συσκευή μεσαίας εμβέλειας, χρησιμοποιώντας το κέλυφος της ναυαρχίδας του περασμένου έτους το S8.Το «Galaxy S8 Lite» θα χρησιμοποιήσει το ίδιο περίβλημα με το S8 και μόνο λίγες ανακοινώσεις τύπου έχουν ήδη διαρρεύσει γι αυτό το κινητό. Οι φήμες αναφέρονται σε επεξεργαστή Snapdragon 660 με μνήμη RAM 4GB, αποθήκευση 64 GB με επέκταση microSD και μπαταρία 3000mAh. Η κατάθεση στο TENAA αποκαλύπτει ότι το S8 Lite θα έχει οθόνη 5.8 ", που ταιριάζει με το S8, αλλά με χαμηλότερη ανάλυση 1080 x 2220.

s8 lite2Το τηλέφωνο πιθανότατα θα κυκλοφορήσει στην Κίνα στις 21 Μαΐου, χωρίς να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ακόμα για διεθνή κυκλοφορία. Θα είναι διαθέσιμο σε Κόκκινο Βουργουνδίας και Μαύρο χρώμα.

Source: TENAAWeiboGSMArena

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα