Το Android P Beta κυκλοφορεί τώρα για την οικογένεια των Pixel smartphones και για επτά άλλες συσκευές

Γνωρίζαμε ήδη ότι το Android Developer Preview DP2 ήταν πολύ κοντά, αλλά είναι τελικά εδώ και είναι έτοιμη η Beta έκδοση του! Μπορείτε να εγγραφείτε τώρα στο νέο δημόσιο Android Beta.Με το Android Beta δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε χειροκίνητα τίποτα, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια συμβατή συσκευή. Εκτός από ολόκληρη την οικογένεια Pixel smartphones, η Google αφήνει τώρα περισσότερους κατασκευαστές στη δράση. Οι ακόλουθες συσκευές άλλων κατασκευαστών θα υποστηρίξουν Beta Android: Sony Xperia XZ2, Xiaomi Mi Mix 2S, Nokia 7 Plus, Oppo R15 Pro, Vivo X21, OnePlus 6, και Essential PH-1.

Έχουμε μάθει ότι οι εκδόσεις του Android P DP2 που βρέθηκαν στις παραπάνω συσκευές τρίτων κατασκευαστών δεν είναι stock Android. Αυτό περιλαμβάνει τα πλήρη skins και τις προσαρμοσμένες εφαρμογές που θα λάβετε από μια εμπορική έκδοση Android P σε αυτά τα τηλέφωνα. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο καιρό έχει πάρει στο παρελθόν για να ενημερωθεί το μη-stock Android, αυτό είναι μια απόδειξη για το πόσο σημαντικό είναι το Project Treble.Παρόλο που τα αρχεία που χρειάζονται για το sideload δεν είναι διαθέσιμα ακόμα, να είσαστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο. Λάβετε υπόψη ότι το Android P DP2 εξακολουθεί να είναι μια πρόωρη κατασκευή. Με άλλα λόγια, δεν συνιστούμε να το χρησιμοποιείτε στο βασικό σας τηλέφωνο καθώς μπορεί να παρουσίασει αρκετά προβλήματα.

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα