Οι προδιαγραφές του OnePlus 6 επιβεβαιώνονται από την TENAA

Το OnePlus 6 εμφανίστηκε στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων της κινεζικής υπηρεσίας πιστοποίησης TENAA, πριν από την αποκάλυψη του πολυαναμενόμενου τηλεφώνου στο Λονδίνο στις 16 Μαΐου.Ένα έγγραφο που περιλαμβάνεται στην κατάθεση δηλώνει ότι το OnePlus 6 είναι εφοδιασμένο με οθόνη 6.3-inch Optic AMOLED 19: 9 αναλογία οθόνης σχεδόν edge-to-edge και ανάλυση 1080 x 2280, επεξεργαστή Snapdragon 845 της Qualcomm, 6 GB μνήμης RAM, 64 GB μη επέκτασης εσωτερικής αποθήκευσης, μιας διπλής κάμερας στο πίσω μέρος (20MP + 12MP) και ενός 16MP shooter που βλέπει προς τα εμπρός.

Το OnePlus λέγεται επίσης ότι εργάζεται σε μια παραλλαγή η οποία θα διαθέτει 8GB μνήμης RAM και 128GB εσωτερικής αποθήκευσης.

OnePlus 6 1 768x440

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το OnePlus 6 εμφανίστηκε σε μια παρτίδα hands-on εικόνων που παρουσίαζαν το ακουστικό από όλες τις γωνίες, επιβεβαιώνοντας τα περισσότερα από αυτά που έχουμε ακούσει για τη μονάδα μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβανομένου ότι η προαναφερθείσα οθόνη έχει ένα μικρό cut-out - ένα notch - στην κορυφή που χρησιμοποιείται για τη στέγαση πολλών στοιχείων του τηλεφώνου.

Η OnePlus θα ανακοινώσει το πολυαναμενόμενο OnePlus 6 σε ειδική εκδήλωση παρουσίασης στο Λονδίνο, στην Αγγλία, στις 16 Μαΐου. Και, όπως συνέβη με την αποκάλυψη του OnePlus 5T, η συγκέντρωση δεν προορίζεται για δημοσιογράφους, εμπόρους, δίκτυα και άλλα - έτσι εσείς και μερικοί φίλοι μπορεί να κατευθυνθείτε για να δείτε τι είναι όλη η αναστάτωση (αν είστε στην Αγγλία εκείνες τις ημέρες).

source: Trusted Reviews

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα